IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Schneider Electric с безплатен уебинар „Умната фабрика на бъдещето – концепция и приложения“

Първото в България онлайн събитие на тази тема ще се излъчва на живо на 15 април от 14:00 часа

14:37 | 10.04.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Schneider Electric с безплатен уебинар „Умната фабрика на бъдещето – концепция и приложения“

Лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric ще проведе първото си широко представяне на умната фабрика под формата на уебинар: „Smart Factory explained: Умната фабрика на бъдещето – концепция и приложения“. Онлайн събитието ще се излъчва на живо в интернет на 15 април 2020 г. (сряда) от 14:00 ч., а регистрацията за присъствие се осъществява на https://limacon.webinargeek.com/smart-factory-explained.

За първи път в България екипът на Schneider Electric ще представи пред широката публика високотехнологичните възможности, които предлага една умна фабрика и как те са създадени и прилoжени в производствената база на компанията в гр. Пловдив.

„В контекста на изпитанията и предизвикателствата, пред които са поставени хората и бизнесът в момента, познаването и прилагането на интегрирани, съвместни производствени системи, които могат да се следят и управляват дистанционно, като реагират в реално време, е от особено важно значение. Затова решихме да направим това представяне, чрез което да дадем повече яснота и идеи как тези възможности могат да се използват най-пълноценно. Целта ни е в бъдеще все повече предприятия да са готови да се адаптират по-бързо към променящите се изисквания.”, сподели Калоян Георгиев, архитект IoT решения за автоматизация и енергиен мениджмънт в Schneider Electric. Заедно с него лектори на уебинара ще бъдат Антоний Петров, инженер автоматизация Smart factory, и Георги Трончев, координатор индустриални проекти и Innovation hub в завода на компанията в гр. Пловдив.

Уебинарът „Smart Factory explained: Умната фабрика на бъдещето” е насочен към специалистите от индустриалната общност в гр. Пловдив и цялата страна, към фасилити мениджърите, към учениците и студентите от специализираните училища и университети и към всички, които се интересуват от IoT технологии и енергиен мениджмънт. Всеки от присъстващите ще има възможност да зададе въпросите си лично и в реално време, а отговорите ще бъдат от лекторите на Schneider Electric, участници в създаването и трансформацията на фабриката на компанията в Пловдив.

Функционирането на умните фабрики на Schneider Electric в България и по света е постигнато благодарение на IoT платформата на Schneider – EcoStruxure. Тя позволява свързване на устройства в различни архитектури според мащаба, необходим за всеки конкретен обект, управление и събиране на данни, както и работа с инструменти за превантивна и предиктивна поддръжка. Над 65% от процесите в производствената база на Schneider Electric в Пловдив са изцяло автоматизирани, a процесът по дигитализация и внедряване на нови технологии продължава.

Уебинарът „Smart Factory explained: Умната фабрика на бъдещето” се осъществява в партньорство с Limacon. За участие всички желаещи може да се регистрират на https://limacon.webinargeek.com/smart-factory-explained.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още