IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започнаха доставките на iPhone 12 и iPhone 12 Pro от А1

iPhone 12 предлага всичко необходимо на съвременните потребителите на по-достъпна цена от предишните модели на марката

15:40 | 30.10.20 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимки: А1</em></p>

Снимки: А1

От петък (30 октомври) започват доставките за потребителите, които поръчаха iPhone 12 и iPhone 12 Pro от А1 през последната седмица. Първите два модела от новата серия на Apple предизвикаха сериозен интерес по време на предварителните поръчки, което изчерпа наличностите от смартфоните. Очаква се устройствата да бъдат масово налични в търговската мрежа и в онлайн магазина на телекома в следващите седмици.

iPhone 12 предлага всичко необходимо на съвременните потребителите на по-достъпна цена от предишните модели на марката. Устройството разполага с 6,2-инчов OLED дисплей с много тънки рамки. Той е предпазен от стъкло с добавена керамика за 4 пъти по-висока устойчивост при падане. Смартфонът се предлага в 5 цвята и използва новия процесор А14 Bionic, който е произведен по 5nm процес и осигурява повишена производителност при по-ниска консумация на енергия. iPhone 12 е наличен в три версии, различаващи се по количеството вградена памет – 64, 128 и 256 GB. Цените му започват от 64,99 лева на месец или 1399,99 лева в брой в комбинация с тарифен план A1 ONE Unlimited 5XL.

iPhone 12 Pro е първият Pro модел от последните предложения на калифорнийската компания. Той има същия дизайн с плоска странична рамка, но предлага подобрени камери, а OLED дисплеят му е с диагонал 6,1 инча и също има стъкло с керамика. Смартфонът е наличен в четири цвята - графитен, сребрист, златист и син. Той отново ползва чипсета A14 Bionic, който има 6-ядрен процесор и четириядрен графичен ускорител. Още една иновация е добавянето на LIDAR сензор към основната камера за ускоряване на фокусирането при намалена осветеност и за употреба с добавена реалност. Моделът има подобрен нощен режим за всички камери, нощна time-lapse опция, позволява Deep Fusion с всички камери и нова технология Smart HDR 3 за правене на снимки във всякакви условия.

iPhone 12 Pro също се предлага в три версии, когато става въпрос за място за съхранение на информацията - 128, 256 и 512 GB. Цените на моделите започват от 83,99 лева на месец или 1799,99 лева в брой с план A1 ONE Unlimited 5XL. Покупката на iPhone 12 или 12 Pro с този план на телекома ще донесе на потребителите и 12 безплатни месечни премии за Застраховка Моят телефон, а клиентите, които изберат плановете А1 ONE Unlimited 3XL и 4XL, няма да заплащат премии по застраховката на устройството през първите шест месеца от абонамента им.

След изтичането на тези периоди клиентите дължат премия, посочена в Договора им за застраховка за всеки месечен застрахователен период. Промоционалните условия със 100% отстъпка от премиите за първите 6 или 12 месечни застрахователни периода важат само при покупка в брой или на изплащане на изброените модели iPhone 12/Pro в пакет с нов 2-годишен абонамент за съответния мобилен тарифен план до 23.11.2020 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още