IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Аквамен“ продължава да води боксофис класацията на Северна Америка

Филмът с участието на Джейсън Момоа в главната роля е донесъл почти 189 милиона долара приходи от прожекции за две седмици

14:39 | 31.12.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;aquamanmovie.com</p>

Снимка: aquamanmovie.com

Фентъзи лентата „Аквамен“ продължава да е на първо място в боксофис класацията на Северна Америка, след като събра над 51 милиона долара приходи от прожекции през втората седмица след появата си по екраните. Това сочат данни на специализираната фирма Exhibitor Relations, цитирани от БТА.

Филмът с участието на Джейсън Момоа в главната роля е донесъл почти 189 милиона долара приходи от прожекции за две седмици.

На второ място е „Мери Попинз се завръща“ с участието на Емили Блънт, Лин-Мануел Миранда и Бен Уишоу. Приходите от него възлизат на 28 милиона долара и общо почти 99 милиона долара след излизането си по екраните.

На трето място е роботският екшън „Бъмбълби“ с 20,5 милиона долара и общо 67 милиона долара след появата си по екраните.

Четвърто място заема „Спайдърмен: В Спайди- вселената" с приходи от 18 милиона долара.

След него застава филмът на Клинт Истууд „Трафикантът" с 11,7 милиона долара. Филмът описва историята на бивш войник, който пренася наркотици за мексикански картел, посочва още БТА.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:02 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още