IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Amazon отваря първата си книжарница в Ню Йорк

Всяка книга в книжарницата ще бъде с поне 4-звезден рейтинг на уебсайта на Amazon

15:56 | 24.05.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Amazon отваря първата си нижарница в Ню Йорк в четвъртък, като с това общият брой на книжарниците „от тухли“ достига седем, съобщава MarketWatch.

Книжарницата заема площ от 4000 квадратни метра в търговския център The Shops at Columbus Circle, който някога е помещавал книжарница Borders. Вместо това в момента там има магазин за дрехи на H&M.

Други обитатели са още Whole Foods Market Inc., Coach Inc., Michael Kors Holdings Ltd. и висококласни ресторанти.

Amazon Books ще има около 20 сътрудници и ще предлага 3000 книги, всички представени с табелка с резюме за читателите и баркод, който може да бъде сканиран с помощта на приложението на Amazon. С негова помощ ще можете да разберете цената на книгата, както и допълнителна информация.

Всяка книга в книжарницата ще бъде с поне 4-звезден рейтинг на уебсайта на Amazon, с изключение на някои бестселъри и нови издания.

Amazon Books, както и Amazon Go store, не приема пари в брой, а клиентите ще заплащат за покупките си чрез приложението или с дебитна, или кредитна карта.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:31 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още