IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bet365 - прогнози за баражите от Европейското първенство

Първоначално срещите трябваше да се изиграят през март, но глобалната пандемия от коронавирус доведе до тяхното отлагане

15:35 | 06.10.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Тренировка на румънците в Клуж-Напока. <em>Снимка:&nbsp;&nbsp;EPA/ROBERT GHEMENT</em></p>

Тренировка на румънците в Клуж-Напока. Снимка:  EPA/ROBERT GHEMENT

Този четвъртък ще се изиграят първите баражи за класиране на Европейско първенство, посредством първото издание от Турнира за Купата на Нациите. Първоначално срещите трябваше да се изиграят през март, но глобалната пандемия от коронавирус доведе до тяхното отлагане, както и преместването на цялото Европейско първенство за лятото на 2021-ра година. От bet3 65  предлагат някои доста атрактивни коефициенти за въпросните сблъсъци.

16 отбора трябва да  си разпределят 4 места на Европейското. Тимовете са разделени в 4 групи, а мачовете са в директна  елиминация.

В първата група са отборите на Исландия, Румъния, България и Унгария.

Исландия – Румъния

Двата отбора ще определят евентуален съперник на нашия национален отбор в последния квалификационен кръг, преди най-големия европейски форум. Преди точно един месец, през последната пауза за национални отбори, Исландците записаха две загуби. Те обаче дойдоха срещу големите отбори на Англия (0:1) и Белгия (5:1). Северните ни съседи се представиха далеч по-достойно, но срещу много по-скромните тимове на Северна Ирландия (равенство 1:1) и Австрия (румънците спечелиха с 2:3).

От bet3 65 очакват много равностоен мач, като коефициентите за победа са почти изравнени. Успех за Исландия се търгува с коефициент 2,50. Победа за румънците – 2,87, а равенството е оценено на 3.20. Нашето предложение за срещата е да опитате залога „и двата отбора да отбележат гол“, за който от бет 365 предлагат много щедрия коефициент – 2,10.

Вторият мач от група А между България и Унгария ще прогнозираме в отделна статия.

Във група Б са разпределени отборите на Босна и Херцеговина, Северна Ирландия, Словакия и Република Ирландия.

Босна и Херцеговина – Северна Ирландия

И двата тима не се намират в най-доброто си състояние, като Босненци има само една победа в последните си 5 официални мача, но тя дойде срещу слабаците от Лихтенщайн. Нещата не изглеждат много по-добре за Северно Ирландците. Те нямат успех в последните си 4 срещи, като в последния си мач бяха разгромени с 1:5 от гостуващия Норвегия. Двата тима изглеждат равностойни, въпреки че от bet 365 определят Босна като фаворите, тяхна победа е оценена на 1,90. Ние смятаме, че няма да видим много попадения в мача и ви съветваме да заложите на под 2,5 гола в срещата. Този пазар се търгува на коефициент 1.57.

Група Ц събира отборите на Шотландия, Израел, Норвегия и Сърбия.

Шотландия – Израел

След неособено убедителното си представяне в Евро квалификациите, шотландците напипаха ваксата и записаха 5 поредни мача без загуба (4 победи). Интересно е да се отбележи, че единственото им равенство дойде точно срещи Израел. Евреите пък записаха два поредни x-са в лигата на нациите. Според нас Шотландия е далеч по-качествения тим и с лекота ще надделее в този сблъсък, а коефициента от 1,95, който bet 365 дава в полза на домакине, изглежда като задължителен за поставяне на залог.

Последната група Д противопоставя най-слабите отбори в тези баражи – Грузия, Беларус, Северна Македония и Косово.

Северна Македония – Косово

Западните ни съседи не са губили в последните си три мача, записвайки победи над Израел и Армения и едно равенство срещу Грузия. Косоварите пък са в изключително лоша серия и не са печелили в последните си 5 мача (четири загуби и едно равенство). Евро квалификациите, които събраха в една група България и Косово, ни показаха, че младата държава има стойностни футболисти и игра доста приличен футбол. Нашият съвет за този двубой е да опитате залога под 2,5 гола в мача, предлаган с коефициент 1.53 от b et365.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:13 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още