IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биопродуктите не са толкова мода, колкото стандарт, твърди експерт

Биопроизводството става популярно и се приема с доверие от хората и в него е бъдещето на България, прогнозира Константин Драгов от Quin Bite

10:57 | 14.09.18 г.
Биопродуктите не са толкова мода, колкото стандарт, твърди експерт

България е Меката на суровите десертчета. Това каза Константин Драгов, съосновател на компанията за десертни барчета Quin Bite, в предаването „Бизнес среща“ на  Bloomberg TV Bulgaria.

„Тук пазарът е огромен. Много се произвежда и много се консумира. Изнасяме и за чужбина", посочи той и обясни, че тепърва ще има голямо развитие на биопродуктите.

"В България постоянно се появяват български производители, които измислят иновативни продукти – крекери, бисквити и т.н. Все повече хора се обръщат към здравословното хранене и вегетарианството. „Био“ става нещо популярно и се приема с доверие от хората, за разлика от преди.“

Драгов смята, че биопродуктите не са толкова мода, колкото стандарт.

„Био храната, която е чиста и без химикали – е бъдещето“, прогнозира той.

Константин Драгов е на мнение, че медитацията му помага да избегне стреса и смята, че за бизнеса е необходима креативност и енергия.

Той разказа, че е започнал с внос на хранителни билкови добавки "Аюрведа" от Индия и след като вижда тяхното добро влияние върху здравословното състояние на хората, се е насочил към производството на десертни барчета Quin Bite.

Как строителният предприемач Константин Драгов се пренасочи към здравословното хранене? Трябва ли човек да си смени седем пъти професията? Кой направи инвестицията в производството на биопродукти? С кой прави рецептите Константин Драгов, за да са са здравословни и вкусни? Къде е пазарът на биопродукти? Кога ще ползваме здравословната паста на Quin Bite? Какво зависи от екипа за реализирането на успешните идеи?

Вижте повече във видеото

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:22 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още