IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Boardman Bikes изкушава с велосипед за 7 500 паунда

Британският производител подобри значително позициите си след пускането на пазара на елитната си серия колела

17:50 | 04.10.13 г.
<p>
	Велосипедите от популярната марка се радват на популярност в големи части на света. <em>Снимка: Theroaddiaries.com</em></p>

Велосипедите от популярната марка се радват на популярност в големи части на света. Снимка: Theroaddiaries.com

Крис Бордмън е изключително известен във Великобритания. Олимпийски златен медалист и успешен състезател от колоезначната обиколка на Франция Tour de France, сега той е в бизнеса с велосипеди и се радва на триумфа си. 

Производителите на велосипеди традиционно са изключително потайни с данните за продажбите си. Кръстената на самия Бордмън компания Boardman Bikes не е задължена да разкрие на обществеността нищо по отношение на оборота си. Въпреки това разширявато на дейността ѝ в последните две години подкрепя подозренията, че успеха ѝ е широко разпространен.

И докато британския производител продаваше продуктите си само на територията на Обединеното кралство непосредствено след стартирането си 2007 г., то сега стоките му са достъпни навсякъде по света – в Северна Америка, Австралия, Далечния Изток и няколко страни в континентална Европа.

Британската марка подобри значително позициите си в последните две години след пускането на пазара на своята елитна серия от велосипеди, най-скъпите от които достигат цена от 7 500 паунда.

Повече за бизнеса с велосипеди и перспективите пред Boardman Bikes може да научите от материала на Bloomberg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:53 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още