IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bwin няма да ви остави без футбол! Следете тези три футболни първенства

Операторът ще ни предложи и доста интересни промоции

08:51 | 02.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Bloomberg</p>

Снимка: Bloomberg

За разлика от много други страни, които провеждат своето футболно първенство през зимата, има няколко страни, които по технически причини стартират своя сезон през лятото. Това е особено добра новина, особено след като през лятото запалянковците скучаят. Анализаторите посочват оператори като Bwin водещ бранд с богато портфолио, което включва именно и летните първенства. Ако искате да се включите в това забавление, препоръчваме да се запознаете с всички стъпки за Bwin регистрация от България, все пак операторът е международен и може да се похвали с лицензи за редица спортове. 

Бихте заявили, че предстои Евро 2020 и Копа Америка, но нека забравяме, че тези събития са само месец. Кои са трите страни? Нека започнем с Норвегия. Основните първенства обикновено започват към края на март, но по технически причини аудиторията трябваше да изчака до началото на май. Норвежците имаха наложени рестрикции за пътуване, като забраната падаше дори върху футбола. Финландците също насочват вниманието си към този спорт през лятото, като при тях първите мачове вече бяха изиграни. 

На 24 април първите отбори стартираха, като се очаква до септември да видим едно доста вълнуващо първенство. Последната страна, която може да се похвали с подобен успех, е Швеция. Можем да открием, че клубните отбори там вече са успели да изиграят 8-9 срещи и лидер в момента е Малмьо ФФ, като не трябва да забравяме, че тимът е с една среща повече от останалите опоненти. Препоръчваме да обърнете внимание на това първенство, защото от началото на април се случват някои интересни обрати и феновете ще трябва да обърнат внимание на прогнозите. 

Защо обаче този спорт се практикува през лятото? Логично е да забележим, че скандинавските страни имат много люти зими и просто е немислимо да се изкарат играчите на отрицателни температури. Това не означава, че не обичат футбола, просто го провеждат в малко по-разумното време и точно това е една много добра новина за феновете на стария континент, особено след като всички първенства са към своя край. Може ли да познаете коя е страната без нито едно футболно първенство? Отговорът е Ватикана, но е логично спрямо размерите си. До скоро имаше и още една страна, която влизаше в класацията - Гренландия. 

Страната промени погледа си и също приема футбола като още една добра спортна възможност, но точно то не се регламентира от FIFA. Според класацията, Алсвенскан (Шведското първенство) се нарежда на 23 място в класацията на UEFA, Норвегия се намира на 22 място в същата класация, a Финландия се нарежда на 44-то място. Къде се намира България? На 24-то място, следователно не можем да бъдем толкова критични.

Статистиката ни позволява да видим дори с какво точно изпъкват останалите страни, особено през лятото, когато няма други първенства. Освен възможност да не сме далече от любимата игра, не трябва да забравяме, че операторът ще ни предложи и доста интересни промоции, а към началото на септември ще преценим дали северните страни заслужават вниманието на феновете или не са успели да ни впечатлят. Ако вярваме на традицията, спортните запалянковци винаги ще гледат футбол, без значение дали гледат срещи от Сан Марино (най-ниското в класацията) или Английското първенство, което в момента може да се смята за лидер. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:37 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още