IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"България Еър" пуска редовни полети до над 10 нови дестинации от пролетта

Вече може да резервирате редовни директни полети от София до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев и още много други топ дестинации

18:31 | 01.02.21 г.
Автор - снимка
Създател
"България Еър" пуска редовни полети до над 10 нови дестинации от пролетта

Над 10 нови редовни линии до едни от най-атрактивните градове в Европа и Азия предстоят за пътниците на „България Еър“ през 2021 година. На фона на съобщенията за редуциране на линии при други авиокомпании националният превозвач ще изненада клиентите си с нови директни полети от София до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев, както и до още много други топ дестинации.

Билетите за тях вече са в продажба и могат да бъдат резервирани, а маршрутите ще започнат да се изпълняват още през пролетта.

За Дубай са планирани три ексклузивни полета за майските празници – на 30 април, 5 май и 10 май, като редовните полети по линията ще се изпълняват от 30 септември с два полета седмично – всеки четвъртък и неделя с удобно разписание и възможност за двупосочна връзка с тръгване от Варна.

В края на април са и първите редовни директни полети до Будапеща и Киев, а за празничните дни от 21 май стартират и новите гръцки дестинации – Солун, островите Крит и Родос. На 11 юни предстои да се изпълни и първият директен полет на „България Еър“ до великолепния йонийски остров Корфу.

Приятните изненади ще продължат през цялата година с още хубави новини и нови полети до още по-хубави дестинации. Авиокомпанията възстанови редовните си линии между София и Санкт Петербург и между София и Валенсия, за сезон лято 2021, като билетите за тях също вече са в продажба.

Съвсем скоро „България Еър“ ще обяви и стартовата дата за още една нова редовна линия до Тенерифе, както и до още много други екзотични кътчета, до които досега можеше да стигнем само с чартърни полети.

За повече информация може да следите уебсайта и социалните мрежи на „България Еър“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес на спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 г.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач "България Еър" е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още