IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Disney реши да запази филмите на Marvel и Lucasfilm в своята стрийминг услуга

Netflix ще трябва да се бори с нов конкурент на пазара на абонаментни видео услуги

20:06 | 08.09.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Star Wars Facebook page</em></p>

Снимка: Star Wars Facebook page

Лоши новини за Netflix: Главният изпълнителен директор на Walt Disney Боб Айгър твърди, че предстоящата стрийминг услуга, която ще дебютира в края на 2019 г., ще включва ексклузивно филмите на Marvel и тези от поредицата „Междузвездни войни“, пише TechCrunch.

Те ще са допълнение към филмите на Pixar и Disney, които бяха основното съдържание, когато новата платформа беше първоначално обявена.

Допълнителни филми на Marvel и „Междузвездни войни“ ще отиват ексклузивно в приложението, заедно с телевизионната библиотека на Disney. Те ще представляват добър каталог за собствена абонаментна стрийминг услуга.

Съдържанието ще бъде много полезно за привличането на абонати, които може да се колебаят дали да плащат за още един абонамент на фона на нарастващия брой предложения на пазара на стрийминг платформи.

Netflix и Disney твърдяха, че водят преговори за това дали филмите на Marvel и Lucasfilm да продължат да са достъпни в Netflix след пускането на услугата на Disney през 2019 г. Айгър потвърди днес, че е решил всички тези продукции да бъдат част от собствената платформа на Disney.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:14 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още