IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк за четвърта поредна седмица e начело в класацията Хот 100 на "Билборд"

С три сингъла в челната десетка фигурира и рапърът Пост Малоун

16:19 | 08.05.18 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Канадският рапър Дрейк за четвърта поредна седмица e начело в класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли с парчето "Nice for What", съобщи сайтът на изданието.

Доминацията на Дрейк в чарта продължава. След като прекара 11 седмици на върха в класацията с хитовото парче "God's Plan", подобрявайки собствения си рекорд от 10 седмици, Дрейк за четвърта поредна седмица е на първо място със сингъла "Nice for What". Канадският изпълнител заема и трета позиция с "God's Plan".

Освен на първо място с "Nice for What" и на трето с "God's Plan", Дрейк фигурира с още едно парче в Топ 10 - "Look Alive" в сътрудничество с хип-хоп изпълнителя БлокБой Джей Би, класирано на девета позиция.

С три сингъла в челната десетка фигурира и рапърът Пост Малоун. Изпълнителят заема второ място с парчето "Psycho", записано в сътрудничество с Тай Дола Сайн, седмо с "Better Now" и осмо с "Rockstar" в сътрудничество с рапъра 21 Савидж.

Четвърта и пета позиция в класацията Хот 100 на "Билборд" заемат съответно певицата Биби Рекса със сингъла "Meant to Be", записан в сътрудничество с кънтри дуото "Флорида Джорджия лайн", и диджей Зед и дуото "Грей" с парчето "The Middle", записано в сътрудничество с кънтри певицата Марън Морис. 

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:19 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още