IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

InterContinental Sofia с три отличия от престижните IHG Star Awards

Той води и ранкинга по цялостна удовлетвореност на гостите измежду всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година

11:06 | 30.10.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
InterContinental Sofia с три отличия от престижните IHG Star Awards

Невероятни новини за InterContinental Sofia въпреки трудния момент за туризма! Водещият петзвезден хотел в България и единствен представител на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts стана „Хотел на годината“ на наградите на IHG® в Европа за 2019. Призът се дава на хотела с най-високи резултати в обслужването на гостите и взаимоотношенията със собствениците, служителите и обществото и е символ на успешния мениджмънт и налагането на най-добри практики в хотелиерството.

Освен „Хотел на годината за 2019“ InterContinental® Sofia спечели и други две отличия на престижните награди на веригата – “Heartbeat Torchbearer” и “Trailblazer”. Първата се връчва на хотели, демонстрирали най-високо ниво в обслужването на гостите, а втората – на хотелите от веригата, постигнали всички заложени цели за годината, включително финансови показатели, удовлетвореност на гостите и служителите, грижа за околната среда.

„Всички тези награди са доказателство за усилената работа на целия екип на InterContinental® Sofia и аз съм безкрайно горд с невероятните резултати, които постигаме заедно“, сподели генералният мениджър на хотела Анджело Зукала. „В нашата индустрия подкрепата и силният дух са изключително важни и тези награди показват, че работата в екип и позитивната нагласа винаги водят до успехи“, добави Зукала.

Освен трите отличия от IHG Star Awards InterContinental® Sofia води ранкинга по цялостна удовлетвореност на гостите измежду всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:17 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още