IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как букмейкърът Betano се популяризира сред играчите?

Betano следи активността на всеки отделен играч и съставя персонализирани промоционални оферти

19:05 | 27.07.21 г.
Автор - снимка
Създател
Как букмейкърът Betano се популяризира сред играчите?

Betano е добре познат в Европа букмейкър, който все по-убедително затвърждава позициите си и на българския пазар. Компанията, която стои зад сайта, е базирана в Австрия и оперира вече пет години.

Причините за големия интерес към платформата са много - богато и разнообразно портфолио, сигурна игра и достъп на клиентите само след надлежно разрешително от съответната държава, отлични ставки и др.

Но безспорно най-голямо значение имат атрактивните бонуси и промоции, които компанията предлага на своите потребители. Наред с класическите стартови бонуси за спорт и казино, с които може да се запознаете по-подробно тук: https://efirbet.com/betano-bonusi/, Betano следи активността на всеки отделен играч и съставя персонализирани промоционални оферти.

Към казаното дотук ще добавим и някои по-специални и нестандартни опции, с които предстои да ви запознаем.

Колко е важна оценката от потребителите?

Всички знаем, че за доставчиците на услуги обратната връзка и оценката на потребителите е от огромно значение. Това важи с още по-голяма сила за хазартните компании, където конкуренцията между брандовете е жестока и всеки играч е важен.

Опцията “Препоръчай приятел” се използва активно от компании в различни сектори, но въпреки това е рядко срещано явление сред букмейкърите. Това е само още една причина да можем да определим Betano като тотален иноватор в това, което прави. Надхвърляйки стандартните практики и познатите ни стратегии за бонус програми, компанията безспорно заслужава висока положителна оценка. И тя я има - от играчите, които се доверяват на Betano за своите залози и от тези, които стават част от голямото семейство на компанията чрез специалните покани.

Ще препоръчаш ли приятел?

Ако вие сте регистриран потребител в Betano и платформата ви допада и искате да продължите да я използвате, то тогава може да трупате дивиденти от това. “Препоръчай приятел” е опция, която ви позволява да изпратите покани до ваши приятели и по този начин да спечелите 15 евро в сметката си в платформата под формата на безплатни залози. За да постъпят средствата във вашия профил, е необходимо вашият приятел да е нов клиент и да си направи регистрация в Betano.

Разбира се, за да се ограничат злоупотребите с тази опция, покани от един човек могат да се изпратят до максимум 10 души.

Това обаче не е всичко. Betano ви дава възможност да създадете т.нар “приятелски лиги”. След успешното реализиране на десетте покани може да се впуснете в състезание с приятелите ви, които вече са се присъединили към платформата. Победителят от тази надпревара също може да получи бонус от Betano. 

Няма съмнение, че екипът, стоящ зад Betano, добре знае как да ангажира вниманието на потребителите. Но в случай, че вие обичате да залагате и търсите разнообразен каталог и атрактивни промоции, то това е мястото, където да играете.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:53 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още