IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да комбинирате правилно множествени залози на спорт и бонуси към тях?

На първо място препоръчваме да се запознаете с промоционалните условия

11:15 | 07.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Как да комбинирате правилно множествени залози на спорт и бонуси към тях?

Все повече букмейкъри се стремят да ни предложат най-различни функции, с които да вземем максимума от играта, но посоченото предложение в заглавието е може би едно от най-познатите за аудиторията. Множествения залог има много имена, но най-често ще го срещнете като права колонка и акумулатор – причината е, че някои чужди термини останаха дори и след като платформите започнаха да се превеждат на български език. 

По-важното е как точно да направим един такъв залог. На първо място препоръчваме да се запознаете с промоционалните условия, които букмейкърът предлага в своята платформа тук - Bet365 Bonus, и точно там ще открием доста възможности, с които да вземем максимума от нашите прогнози. Анализаторите също могат да помогнат в правенето на прогнози, но нека напомним защо този вид залози е толкова популярен? 

На първо място ще открием, че когато съчетаваме няколко спортни събития с един и същ залог, коефициентите се събират, а с тях и шансовете за по-сериозна печалби. Феновете предпочитат този метод, защото могат да правят минимални залози, да запазят същата тръпка от играта и дори да инкасират по-сериозни успехи. На теория звучи повече от перфектно, но анализаторите са на малко по-различно мнение, когато говорим за практиката. 

Как да правим множествени залози правилно? На първо място ще трябва да разгледаме програмата със спортни събития. Обикновено ще открием, че има и много непознати срещи, които можем да включим, особено след като коефициентите им са добри, но това не е много добра стъпка. Избираме само срещите, които са ни познати, съответно и отборите. Понякога именно една допълнителна селекция може да коства цялата колонка, следователно няма смисъл. 

Не трябва да забравяме и още нещо, колкото повече срещи поставим, толкова по-голям става и рискът, като разбира се, това се отразява и на коефициента. Можем да правим прогнози за краен победител, както и за брой картони и още много други пазари, впрочем свободата е толкова голяма, че спокойно можем да заявим, че практически няма ограничения каква точно прогноза ще направим. Макар и да говорим за футбол, спокойно можем да направим такъв залог и за други спортове като тенис и баскетбол. 

Следващата важна стъпка е винаги да обръщаме внимание на прогнозите, такива можем да открием в самата платформа на букмейкърите, в сайтовете на анализаторите и дори свободно в интернет. Трябва да приемем, че когато искаме да направим множествен залог, стъпките са идентични като тези на обикновения – правим проучвания, за да имаме представа какви са очакванията и на експертите, но тук има една подробност – успешният залог е този, в който сме познали всички избрани срещи. 

Не трябва да забравяме и още нещо, реномираните букмейкъри винаги предлагат забавление в своята основа, това означава, че освен възможността да правим множествени залози, разполагаме и с някои специални функции за контрол на риска. Такава е кеш-аут и нейната основна идея е да редуцираме риска. В много случаи ще открием, че когато нашият множествен залог не се изпълнява, можем да изтеглим залога си, като дори да вземем процентна печалба – все пак прогнозата се е изпълнявала до определен момент и това означава, че сме били победители. Следователно няма как да останем с горчив вкус от направената прогноза. 

Не трябва да забравяме и още нещо - този вид залози са увлекателни и точно по тази причина букмейкърът съветва да играем отговорно и преди всичко да се забавляваме. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:39 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още