IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как опцията за ранно изплащане в Betano ще подобри играта ни

Ранното изплащане дава възможност да се застраховате относно изхода на вашия залог

18:24 | 28.07.21 г.
Автор - снимка
Създател
Как опцията за ранно изплащане в Betano ще подобри играта ни

Хазартната компания Betano е една от най-предпочитаните дестинации за почитателите на този вид хоби. За момента тя не притежава лиценз за практикуване на дейност на българския пазар, но докато чакаме това да се случи, ще се опитаме да ви запознаем с някои от предимствата, от които могат да се възползват притежателите на акаунти в платформата.

Както може би се досещате, основният акцент, на който букмейкърът обръщат внимание, са спортните залози. Въпреки това играчите, които предпочитат казино игрите, също не остават на заден план, тъй като за тях е предвиден самостоятелен раздел, в който да се потопят в необятния свят на този тип залози.

Възможно ли е да спечелим, преди да е приключил мачът?

За играчите, на които тепърва им предстои да регистрират свой акаунт в платформата, компанията е приготвила специална изненада. Те могат да се възползват от Betano бонус код в nostrabet.com, чрез който да си осигурят атрактивен. Освен всичко това букмейкърът предлага и възможност за ранно изплащане на направен залог. Това предимство е от изключително значение за всички любители на спортни залози, а причините за това ще разгледаме в следващите редове.

В случай че до момента не сте попадали на такъв тип оферта, ранното изплащане дава възможност да се застраховате относно изхода на вашия залог.

Но как функционира то? За да може да се възползвате от него, следва да е направен залог от ваша страна, който се отнася за крайния победител от дадено спортно събитие. В случай че това събитие е футболна среща, а отборът, за който сте прогнозирали победа,поведе с два или повече гола, компанията автоматично ще активира функцията за ранно изплащане и ще прибави печалбата във вашия акаунт.

Особености при баскетболните срещи

От ранно изплащане могат да се възползват и играчите, залагащи на баскетболни срещи. В този случай тънката особеност е, че за да бъде активирано то, посоченият за победител отбор следва да поведе с 20 или повече точки. Ако това се случи, функцията за ранно изплащане ще се активира, а печалбата отново ще бъде отразена във вашия акаунт, независимо как се развие срещата до своя край.

Ранното изплащане и възможностите, които то открива за вас

Благодарение на бонуси като този компанията затвърждава своята позиция като един от букмейкърите, предлагащи най-атрактивни възможности за игра. Ранното изплащане не само гарантира възможност за по-големи финансови постъпления, но и ви позволява да разполагате с повече свободно време, в което да насочите вниманието си към друг залог или игра.

Възползвайки се от офертата за ранно изплащане, почитателите на хазартните залози могат да ограничат риска от направен залог, като по този начин да си гарантират печалба, дори и конкретното спортно събитие да не се развие съгласно техния залог.

Длъжни сме да ви информираме, че за момента достъпът до платформата на Betano е възможен единствено и само чрез прокси услуги, тъй като компанията все още не се е сдобила с лиценз за извършване на хазартна дейност съгласно българското законодателство. Въпреки тези трудности компанията предлага едни от най-атрактивните и вълнуващи оферти за залози. Въз основа на последното можем да заключим, че нейното участие на българската хазартна сцена е само въпрос на време.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:22 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още