IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се използва опцията "Създай залог" в Betano

"Създай залог" се предлага за всички спортни събития, които са налични в платформата, като няма ограничение за комбинирането на различни селекции

19:33 | 29.07.21 г.
Автор - снимка
Създател
Как се използва опцията "Създай залог" в Betano

Бетинг компанията Betano развива хазартен бизнес още от 2016 година, но едва тепърва се появиха индикации, че в близко бъдеще можем да я очакваме и сред операторите на българския пазар. Букмейкърът предлага различни видове спортни залози, казино игри, както и много други атрактивни предложения за своите клиенти, като например игра на живо.

Разнообразието от залози и игри, които се откриват пред нас, щом посетим платформата, е ясен индикатор, че компанията си е поставила ясната цел да се превърне в най-предпочитана дестинация за феновете на хазартните игри. За да стимулира потребителите да създадат свой акаунт в платформата, букмейкърът предлага огромен набор от атрактивни и вълнуващи селекции, а за най-отдадените играчи се предлагат и интересни бонус предложения.

Игнорирайте селекциите на букмейкъра и създайте свои

Не са малко компаниите, които предлагат хазартни залози, а за да се затвърди някоя от тях на пазара, очакванията са значително завишени. Бетано от своя страна отговаря на всички изисквания и нужди, които може да има един потребител.

Вариантите за залози са необятни, а едно от най-интересните предложения, които компанията предлага е възможността да създадете свой собствен залог. По този начин имате възможност да загърбите селекциите, които са предоставени, а да подредите свой собствен залог въз основа на вашите желания. Секцията "Създай залог" се предлага за всички спортни събития, които са налични в платформата, като няма ограничение за комбинирането на различни селекции.

Достъп до офертите на компанията

За да се възползвате от възможността да създадете собствен залог, ще ви е необходим акаунт в платформата, създаването на който е изключително улеснено. Има лека особеност при играта с този букмейкър, тъй като той все още не оперира на българския пазар. Поради тази причина, вариантите за игра са ограничени до използване на прокси сървъри, което би ви създало известен дискомфорт, но той бързо може да бъде пренебрегнат заради останалите предимства на компанията.

В случай че използвате мобилно устройство, но искате да се възползвате от възможността за създаване на залог, това не би било проблем, тъй като компанията е интегрирала удобна мобилна версия на своята платформа. Тя е достъпна както за потребителите с операционна система Android, така и за почитателите на iOS.

Какви предимства ни дава играта в Betano?

Като основно предимство на играта чрез създаване на персонален залог са високите коефициенти, които компанията е готова да ви предложи. По този начин операторът стимулира своите клиенти да се отдадат на по-нестандартно мислене, а всеки направен избор да е иницииран лично от тях.

Създаването на залог е една от всичките налични функции, от които може да се възползвате като играч в платформата. Част от останалите са КешАут, Купони, а някои от спортните събития се предлагат и чрез излъчване на живо.

Всички тези предимства на играта, посредством създаване на личен залог, са основополагащи за многото вълнуващи моменти, които ви очакват в платформата. Именно такъв тип забавление цели да осигури Бетано на своите потребители. Стремежът към предлагане на хазартни услуги от най-висок клас определено приковава вниманието, като единственото, което ни остава, е да затаим дъх в очакване за пристигането на компанията у нас.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още