IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се ползва бонусът за ранно изплащане в Bet365

Това е страхотен начин да спечелите пари, преди мачът да е приключил, дори когато крайният резултат не отговаря напълно на вашия залог

11:20 | 04.04.22 г.
Автор - снимка
Създател
Как се ползва бонусът за ранно изплащане в Bet365

Всеки един играч търси букмейкъра с най-добрите оферти. Това е факт и няма как да го оспорим. Бонусите са от основно значение и един добър бонус може да привлече много нови посетители в сайта. За щастие Bet365 са се погрижили да имат какво да предложат. Техните страхотни бет365 бонуси дават възможност за страхотни печалби както за нови потребители, така и за вече запалени фенове на този тип забавления. Какви други възможности могат да предложат те? Няма как да не стане дума за бонуса за ранно изплащане, който предоставя компанията, защото той е наистина хитова опция, която всеки ден носи много добри суми на редица играчи.

Бонусът за ранно изплащане е един страхотен начин да спечелите пари, преди мачът да е приключил, дори когато крайният резултат не отговаря напълно на Вашия залог. Следва да знаете, че за да се възползвате от тази опция, трябва да направите своя залог преди началото на мача. Разбира се, има някои особености при реализирането му, които варират в зависимост от спорта, на който сте се спрели. Така че ще разгледаме всяка от най-предпочитаните възможности по отделно. 

Футбол

Няма как на първо място да не разгледаме бонуса за ранно изплащане при футболните мачове, тъй като те са най-предпочитани. Следва да отчетем, че няма съществена разликата в случаите на единичен и множествен залог. И при двете ситуации след вкарани два гола от отбора, на който сте заложили, директно получавате изплащане на пълната сума. Хубавата част е, че при футбола изборът е наистина богат. Bet365 предлагат над 80 първенства, при които можете да се възползвате от ранно изплащане. В тях влизат редица топ състезания като Купа на България, Купа на Англия, Висша лига на Англия, Серия А на Италия, Шампионска Лига, Лига на Конференциите, Лига Европа и много други.

Баскетбол

Баскетболът също не е за пренебрегване, когато става дума за опциите за ранно изплащане. При него освен за някои популярни баскетболни първенства, като Евролига, Еврокупа, АСБ на Испания, можете да се възползвате от тази прекрасна опция и за НБА. Разликата е, че при първите имате нужда от 18 точки разлика в полза на вашия отбор, а при НБА - от 20 точки. След такъв резултат залогът, който сте направили, ще се счита за печеливш.

Тенис

Тенисът е друг спорт, при който можете да се възползвате от бонуса за ранно изплащане, предоставен от Bet365. Благодарение на него залозите ви ще станат много по-печеливши. Тук условията са следните - ако спортистът, който сте решили да подкрепите, поведе с два сета, ще получите автоматично сумата, която очаквате. Разбира се, и в тази ситуация има ограничения от към мачове, а именно опцията важи например за тези от Големия шлем, защото при тях се играе три от пет сета. Така е, защото иначе при два спечелени сета мачът ще приключи и няма да се води ранно изплащане.

Един от най-добрите бонуси, които можете да намерите в сайта на Bet365, е именно този за ранното изплащане. Определено това е възможност, която не е за изпускане. Това е така на първо място, защото повишава шансовете за печалба още преди да е приключил мачът. На второ място цялата процедура се извършва автоматично и няма нужда да я следите, което Ви улеснява максимално. Посетете сайта на букмейкъра и разгледайте пълните условия за този бонус, за да не го изпуснете.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още