IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да очакваме от мачовете от турнира на богатите?

Все още не е ясно срещу кого ще играе Новак Джокович

18:09 | 19.02.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Ливърпул и Манчестър Сити са най-скъпите отбори от 1/8-финалистите в Шампионска лига. Това заяви в ефира на Bloomberg TV Bulgaria редакторът на Gol.bg Веселин Коларов.

"Това са единствените тимове, които надхвърлят сумата от 1 милиард евро. Доскоро и Барселона минаваше тази граница, но каталунците бележат голям спад и вече са 5-ият най-скъп отбор в турнира", каза гостът.

Той коментира и мачовете от турнира на богатите, които се изиграха през седмицата, говори и за Australian Open, където женският финал е ясен (Наоми Осака срещу Дженифър Брейди), а Новак Джокович чака да научи съперника си измежду Стефанос Циципас и Даниил Медведев, които излизат един срещу друг.

Коларов говори и за интересен момент от Супербоул. "5 минути преди края на мача между Канзас Сити Чийфс и Тампа Бей Бъканийрс гол мъж нахлу на терена. Това е Юри Андраде. Интересното е, че той беше заложил, че ще има такава случка и спечели 374 хил. долара. От букмейкърската къща отказали да му изплатят печалбата заради участието му. Човекът беше арестуван за кратко, обвинен в хулиганство и освободен под гаранция от 500 долара", каза още гостът.

Целия разговор може да видите във видеото на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:12 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още