IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво можем да очакваме от VIP програмата на Betway?

Компанията е една от малкото, които залагат на такъв директен подход към своите потребители, а това определено прави впечатление и може да ни радва

09:30 | 01.08.21 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Betway е една от най-популярните световни компании, които можем да се надяваме да срещнем и на българския бетинг пазар в най-скоро време. В следващите редове ще се опитаме да ви запознаем с едно от най-атрактивните предложения на букмейкъра, насочени към лоялните играчи - програма за VIP клиенти. Компанията е една от малкото, които залагат на такъв директен подход към своите потребители, а това определено прави впечатление и може да ни радва.

Актуалните предложения на компанията

Ако за първи път попадате в платформата на букмейкъра, то има едно основно направление, към което да насочите вниманието си. Става въпрос за различните бонус програми и предложения, които откриваме в платформата. Като пример можем да дадем началния Betway бонус, както и VIP програмата, насочена към лоялните клиенти на дружеството. Ако до този момент не сте попадали на такъв предложение за лоялни играчи, то има няколко съществени неща, на които следва да обърнете внимание. На първо място, тези програми са налични единствено и само за регистрирани потребители, които са верифицирали своите акаунти. В случая на Betway, компанията предлага различни бонус предложения, чрез които да гарантира вълнуваща игра за своите клиенти.

Предимствата да сте VIP

Но каква е дефиницията, която компанията влага в израза лоялен клиент? За да насърчи своите клиенти към игра в платформата, дружеството ги стимулира посредством различни способи. VIP програмата, от която всеки потребител може да се възползва, представлява възможност за трупане на два вида бонус точки. Те са PlusPoints и TierTokens. Посредством тях, играчите имат възможност да се сдобият с атрактивни бонус предложения, а също така да увеличат своя потребителски рейтинг. Докато PlusPoints се трупат чрез направените залози и депозити по вашата сметка, тоукъните показват моментната ви позиция в йерархичната система на компанията.

Как са подредени различните бонус нива?

Бонус точките имат една-единствена цел – те са основният стимул на компанията, чрез който да ви мотивира да играете в платформата. Те могат да бъдат разменени срещу безплатни врътки в казино раздела или безплатни спортни залози. VIP програмата на Betway е разделена на няколко нива, всяко от което отговаря на различен цвят.

За нови играчи е предвидено синьото ниво, в което откриваме най-добрите коефициенти и промоции. Следващата стъпка е бронзовото ниво, за което са ни необходими 2000 тоукъна и още 1000, с които да го поддържаме впоследствие. Предимството на това ниво е, че получаваме и 10% бонус върху стартовите предложения. Ако този процент ви се струва недостатъчен, то следващото ниво (сребро) ще ви гарантира 25% бонус, а за целта ще са ви необходими съответно 5000 тоукъна и 2500 точки за активност.

Най-атрактивните бонус предложения в лоялната програма са съответно следващите нива - злато, платина и черно, като специфичното при тях е, че процентът ще се увеличава до максималния възможен – 80%. Нищо не радва повече хазартния фен от различни възможности за допълнителни печалби или безплатни игри, каквито откриваме в платформата на Betway. Малко са компаниите, които предлагат толкова значителен процентов бонус и по тази причина ви съветваме да разгледате всички актуални предложения на букмейкъра, за да се възползвате от всички налични оферти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:46 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още