IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-хитовите продукции на Netflix напоследък?

Сред най-успешните продукции на услугата за стрийминг на видео са щоуто "Stranger Things" и трилърът "Bird Box"

22:41 | 18.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Източник: Архив Ройтерс</em></p>

Източник: Архив Ройтерс

През последната година Netflix, която държи повечето си зрители в неведение, започна да споделя повече. Това ни дава  известна представа за най-големите хитове на стрийминг услугата.

Топ шоу за последните четири тримесечия е „Stranger Things“, предаване, посветено на научната фантастика и гледано от 64 млн. домакинства през първия месец от излъчването му, съобщава Bloomberg.

Според публикуваните данни след него се нареждат шоуто „Umbrella Academy”, което завърши първия си сезон, и „La Casa de Papel” -  испански формат, който се радва на успех в Латинска Америка и Европа.

При игралните филми на Netflix също има ясен лидер.

Трилърът "Кутия за птици" с участието на Сандра Бълок е гледан от 80 млн. домакинства през първия месец от излъчването си.

На второ място е комедията  с участието на Адам Сандлър и Дженифър Анистън „Murder Mystery“, а на трета позиция се нарежда „Triple Frontier“, екшън с Бен Афлек и Оскар Айзък.

Компанията може да избере да не разкрива данни за гледаемостта на други филми или предавания, които са се представили добре. Но е вероятно програмите, които оповестява, да са на нивото на тези с най-голям успех от предходната година

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:16 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още