IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Комедия свали "Батман срещу Супермен" от върха на боксофиса в Северна Америка

Новата лента с Мелиса Макарти - "Голямата работа", успя да спечели вниманието на зрителите

11:57 | 11.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: The Boss Facebook page</em></p>

Снимка: The Boss Facebook page

Филмът с Мелиса Макарти "Голямата работа“ успя да детронира „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ в боксофиса в Северна Америка, пише Wall Street Journal.

Най-новата комедия с участието на актрисата успя да надвие лентата, посветена на комиксовите герои, генерирайки 23,5 млн. долара по време на дебютния си уикенд, сочат данни на comScore.

В „Голямата работа Мелиса Макарти играе бизнес магнат, който се опитва да се възстанови, след като е била осъдена за търговия с вътрешна информация.

Единствената друга премиера този уикенд „Hardcore Henry на STX Entertainment се класира на пето място с приходи от 5,1 млн. долара.

„Батман срещу Супермен“, в който Бен Афлек влиза в образа на Черния рицар, а Хенри Кавил - в този на Супермен, събра 23,4 млн. долара приходи през третия си уикенд по кината. Въпреки лошите ревюта и коментари лентата на Warner Bros до момента е генерирала очакваните 296,7 млн. долара.

Както показват данните, „Батман срещу Супермен“ е събрал почти колкото „Голямата работа“, което показва, че дебютът на втория филм не е чак толкова успешен въпреки първото му място в боксофиса в Северна Америка.

"Изключително близо е“, коментира Пол Дергарабедиян, старши медиен анализатор на comScore. “Това е един от най-близките резултати между филмите, класирали се на първо и второ място“.

Лентата „Зоотрополис“ на Walt Disney се озова на трето място в боксофиса, като събра 14,4 млн. долара. Това е шестата седмица на филма по кината, като за този период е събрал 296 млн. долара от вътрешния си пазар.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още