IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лесно ли се усвояват бонусите на Sesame?

Предложенията на букмейкъра са доста примамливи и лесни за усвояване

23:44 | 03.08.21 г.
Автор - снимка
Създател
Лесно ли се усвояват бонусите на Sesame?

Бонусите са тези неща, заради които всеки потребител избира да (не) играе в платформата на даден букмейкър. А Сезам е нов букмейкър, който тепърва настъпва на българския пазар, но създаде сериозни очаквания в потребителите у нас.

Ето защо днес обръщаме поглед към SESAME бонус. Първото ни впечатление е, че предложенията на букмейкъра са доста примамливи и лесни за усвояване. Вие сами може да се убедите в това още сега, когато се запознаете с някои от основните бонус промоции, но и в момента, в който започнете да играете и да печелите.

Бонуси от Сезам - струват ли си?

Има няколко общи неща, които е важно да кажем, защото те до голяма степен отговарят на въпроса, който си поставихме. Сезам са поставили минимални депозити за отключване на своите бонуси и това е правило без изключение, независимо каква може да е крайната награда за потребителя. То дава достатъчно време, в което всеки потребител да може да се възползва от натрупаните средства от депозита, като не поставят изискване за брой превъртания, което е невъзможно за изпълнение. Максималните позволени залози за разиграване на офертата са доста приемливи. 

Бонусите в Сезам, за които трябва да знаете

И за да да докажем това, което казахме до момента, ще разгледаме някои от техните предложения, които заемат централно място в каталога им.

- Неслучайно започваме със спорт, защото интересът на българските потребители към спортните прогнози е доста голям. С цел да ангажират потребителското внимание максимално, Sesame.bg са обърнали внимание на тази част от своя каталог. Началният бонус предлага увеличаване на вкарания депозит с 100% до 150 лв. Но това не е всичко. За ентусиастите, които обичат да играят активно, комбо уикенд ви очаква в Сезам. Залагате с права колонка и ако спечелите, букмейкърът увеличава печалбата ви с процент, който е зависимост от броя на мачовете, на които сте заложили;

- Началният бонус за Сезам казино онлайн определено е нещо, което заслужава внимание. Защото той не е един, а са цели три на обща стойност от 900 лв. Да, точно така! Това е достатъчно да привлече интереса ви, но Сезам има и още. Един от въпросите, който винаги се поставя, когато говорим за бонуси, е дали има такива, които не изискват депозит. Рядко отговорът при другите букмейкъри е положителен. Тук също не може да бъде открит бонус без депозит сред началните такива, но такъв има като част от офертата “Съкровищата на Сезам”, където редовните играчи могат да бъдат заслужено наградени.

Цялостно смело можем да кажем, че Сезам изглежда да бъдат доста щедри към своите играчи и да раздават наистина атрактивни бонуси. Тук са само част от техните най-атрактивни предложения, а в сайта им има още много - така че не се колебайте да ги проверите!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:28 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още