IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Лоши момчета завинаги“ е начело на българския боксофис

Във филма Уил Смит и Мартин Лорънс отново се превъплъщават в култовите персонажи Майк Лаури и Маркъс Бърнет

20:15 | 21.01.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Getty</em></p>

Източник: Getty

Комедията „Лоши момчета завинаги“ оглави българския боксофис по време на премиерния си уикенд. Във филма Уил Смит и Мартин Лорънс отново се превъплъщават в култовите персонажи Майк Лаури и Маркъс Бърнет. Ленатата е генерирала приходи от продажба на билети у нас в размер на 274 746 лв.

На второ място се нареди „Доктор Дулитъл“ с участието на Робърт Дауни Джуниър. Приходите от продажба на билети за първия уикенд на лентата у нас възлизат на 265 020 лв. Филмът е адаптацията по романите на Хю Лофтинг и е дело на режисьора Стивън Гейгън.

На трета позиция остана анимацията „Овца или вълк: Голям прас“ с приходи от 55 747 лв. Филмът е дублиран на български език. 

Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър заема четвъртото място в класацията. Последното заглавие от сагата „Междузвездни войни“ генерира приходи от 35 770 лв за уикенда между 17 януари и 19 януари.

На пета позиция се нарежда „Джуманджи: Следващо ниво“, продължението на „Добре дошли в джунглата от 2017 г. Екшънът с участието на Алекс Уолф, Ник Джонас, Дани Глоувър донесе приходи от 28 240 лв по време на последния уикенд у нас.

На шесто място e анимацията „Шпионски бъркотии“.

Седми остана „Бомба със закъснител“ с участието на Никол Кидман и Чарлийз Терон.

Лентата „Вади ножовете“ на Райън Джонсън зае осма позиция.

Под номер девет в класацията се нареди „Замръзналото кралство 2“, а на  десето място – българският филм „Доза щастие“ по автобиографичната книга на журналистката Весела Тотева.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:45 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още