IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мечтаете да ви плащат, за да ядете шоколад? Mondelez има предложение за вас

Компанията обяви нова позиция, предлагайки заплащане именно за това удоволствие

11:58 | 09.02.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Някога мечтали ли сте да се издържате, похапвайки шоколад? Mondelez International, производителят на Oreo, Cadbury и други сладкарски изделия, обяви нова позиция, предлагайки заплащане именно за тази привилегия, съобщава CNBC.

Позицията на дегустатор на шоколад и какаови напитки, базирана в Рийдинг, Великобритания, е отворена за онези, които имат „страст към сладкарските изделия и изтънчени вкусови рецептори“, тъй като компанията търси „обективна и честна обратна връзка“ за нашите продукти.

Позицията на непълно работно време ще изисква от успешния кандидат да работи по 7,5 часа седмично, давайки оценката си заедно с панел от други 12 експерти в обсъждания и кабини за дегустации, базирани в научния парк на компанията.

Заплащането за позицията не е разкрито, но обявата, публикувана на уебсайта на компанията, обещава „шанса всеки ден да давате причина на хората да се усмихват“.

Освен всичко друго Mondelez изисква честност, желание и отлични познания по английски език за позицията в шоколадовата си фабрика. И не е задължително да се казвате Чарли (препратка към книгата "Чарли и шоколадовата фабрика" - бел. ред.).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още