IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Мега звяр" задържа зрителския интерес в България

На второ място е премиерата от миналия уикенд - "Закрилникът 2"

09:04 | 22.08.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: The Meg Movie Facebook Page</em></p>

Снимка: The Meg Movie Facebook Page

Създаденият по поредицата на Стивън Олтън "Мегалодон" - "Мега звяр", продължава да е най-гледаният филм у нас, дори и след втория уикенд от премиерата му, сочат обобщените данни от киносалоните. Филмът на Джон Търтълтауб с Джейсън Стейтъм в главната роля, който разказва за голям проект, проучващ най-дълбоката точка на Земята и следствията от това, е гледан вече от 37 581 зрители и има 393 406 лева приходи.

На второ място е премиерата от миналия уикенд - "Закрилникът 2", с Дензъл Уошингтън в главната роля, който е продължение на филма от 2014 година. Битката на Маккол срещу професионален убиец е гледана от 7 790 зрители и има 76 681 лева приходи за първите три дни по екраните у нас.

Трето място е за втората премиера от миналия уикенд - анимацията "Малки титани: В готовност! Филмът". Познатата поредица от "Cartoon Network" от периода 2003-2006 година, прехвърлена върху големия екран с петимата тийнейджъри-супергерои, борещи се с маниакален злодей, е гледана от 9 044 зрители и има 68 789 лева приходи за първите три дни у нас.

Четвърто място е за "Мисия невъзможна: Разпад". Екшънът в триизмерен формат с Том Круз в главната роля, в който агент Хънт отново трябва да се справи с напрегната ситуация във време, в което не може да се довери на никого освен на екипа си, е вече месец на екраните у нас и за това време е гледан от 67 507 зрители и има 752 214 лева приходи.

Пета позиция в топ 10 е за анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция". Докато в първата част героите се опознаваха и се стигна до сватбата между вампир и човек, във втората се развиваха способностите на малкия Денис, то в третата всички познати герои са на круиз из най-мрачните места на Атлантическия океан. Филмът привлича 134 346 зрители и отчита 1 193 439 лева приходи за месец и половина на екраните у нас.

На шесто място е мюзикълът "Мама мия! Отново заедно". Фееричното пътешествие между минало и настояще, заснето сред пейзажите на Великобритания и Хърватия по звуците на песните на АВВА, е гледано от 61 442 зрители и има 556 767 лева приходи за месец на екраните у нас.

На седмо място сред най-гледаните филми е "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух", създаден по образите от книгата на А. А. Млин и Ъ. Х. Шепърд. Завръщането на порасналия Кристофър при приятелите от детството и осъзнаването на нещата, които са най-ценни в живота му, е гледано от 11 531 зрители и отчита 98 236 лева приходи за трите седмици у нас.

Осма позиция е за биографичната драма "Дрейф". Пътуването на Тами и Ричард от Таити към Калифорния през 1983 година, превърнало се в трагедия след опустошителен ураган, е гледано от 24 125 зрители и има 187 939 лева приходи за месец на екраните у нас.

Девето място е за екшъна "Небостъргачът" с Дуейн Джонсън в главната роля. Спасяването на семейството на специалиста по сигурност Уил Форд от горяща сграда в момент, в който Форд е главен заподозрян за пожара, е гледано от 56 539 зрители и има 594 975 лева приходи от билетите им за месец и половина на екраните у нас.

Десето място е за драмата "Тъмна дарба", създадена по първата от четирите книги на Александра Бракен. Случващото се с младата Руби, която попада в лагер след епидемия, убила почти всички деца, бягството й и търсенето на нормална среда за живот, е гледано вече от 12 523 зрители и отчита 102 759 лева приходи за трите седмици у нас.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:29 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още