IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мобилният сайт на Winbet пренася забавлението навсякъде около вас

Winbet mobile ни позволява да използваме пълното портфолио за забавление и ни гарантира същото удоволствие като достъпът от компютър

11:45 | 04.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Мобилният сайт на Winbet пренася забавлението навсякъде около вас

Подозираме, че днес всеки един човек разполага с мобилен телефон. Това изобщо не трябва да ни изненадва, особено след като можем да го използваме за всичко друго, но не и за разговори. Тенденцията показва точно това, но като устройство, което може да ни позволи доста сериозни успехи, изобщо не е трудно да забележим позитивите.

Все повече букмейкъри също се съобразяват с наложената тенденция и има причина – около 3,6 милиарда телефона са активни, докато четете тези редове, като най-вероятно растат. От тях е достатъчно да допуснем, че половината гледат спорт и поне веднъж в живота са направили една прогноза – което е факт при редица изследвания.

Ще открием, че много родни брандове демонстрират един сериозен професионализъм и се обръщат именно към този формат. Ето защо разполагаме с опцията Winbet mobile, която ни позволява да използваме пълното портфолио за забавление и ни гарантира същото удоволствие, което бихме открили и в самия сайт, ако влизаме през компютър.

Защо обаче е необходима такава версия, бихте попитали? Има няколко причини, на първо място ще открием, че въпреки напредъкът на мобилните устройства, те работят значително по-добре, когато самият сайт е подготвен изцяло пренаписан за тях. Какво имаме предвид?

След като говорим за телефони с различна резолюция, както и хардуерни възможности, трябва да има и възможно най-добро решение за самите клиенти. Точно по тази причина се използват и мобилните версии на сайтовете, тоест не се изисква нищо допълнително за сваляне, просто самият сайт получава информация от какво устройство се достъпва и се нарежда и позиционира по възможно най-добрия начин за него.

Какви са позитивите, когато направите зареждане в Winbet през телефона и защо се случва все по-често? Ще открием, че клиентите винаги търсят именно тази функционалност и са готови да се откажат, ако липсва. Друг позитив е, че винаги сме близо до някои от по-специалните предизвикателства.

Не трябва да забравяме, че освен за правенето на спортни прогнози, все по-често самите клиенти използват именно този източник на информация, при това за редица събития, програмата тук се обновява първа, а и не трябва да забравяме, че често има и интересни спортни новини.

Често ще открием, че някои клиенти все по-често предпочитат тази опция пред мобилното приложение. Каква е причината? Някои потребители предпочитат този метод, защото е бърз, удобен и дори дискретен, особено след като няма още една иконка на дисплея. Всички останали позитиви са повече от известни. Благодарение на бързия и лесен достъп, всеки един потребител разполага с функции за контрол на риска, както и различните промоции, които винаги са били много сериозно разглеждани от всеки клиенти.

Ако трябва да бъдем честни, нито един оператор не се интересува коя точно платформа ще се използва, но това не означава, че на разнообразието не се гледа положително. Вниманието към мобилните технологии не може, а и не бива да се игнорира, все пак сме сигурни, че все повече хора излизат с мобилния си телефон, вместо с лаптопа си.

Преди всичко не трябва да забравяме, че всеки един бранд напомня за отговорна и разумна игра, без значение от какво устройство ще правим нашите прогнози.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:10 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още