IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Мъже в черно: Глобална заплаха" е най-гледаният филм в България

На втора позиция е анимацията "Сами в къщи 2", показват обобщените данни от киносалоните

08:40 | 26.06.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Men in Black Facebook page</em></p>

Снимка: Men in Black Facebook page

Римейкът на познатата вече история за агенция за контакт с извънземните - "Мъже в черно: Глобална заплаха", е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от киносалоните, съобщава БТА. Новият разказ, в който екипът вече е от агентите Х, М и О, е гледан от 7261 зрители и има 85 903 лева приходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е анимацията "Сами в къщи 2". Пътуването на главния герой Макс от градския към селския живот и превръщането му в безстрашен пазител на приятелите си е гледано от вече 40 352 зрители и има 405 834 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

Трето място сред най-гледаните филми е за музикалния и игрален "Аладин", преразказ на анимацията на "Дисни" от началото на 90-те на миналия век. Фееричните картини, съчетани във визуален спектакъл в познатата история, са гледани вече от 122 567 зрители и имат 1,299 млнл. лв. приходи за петте седмици на екраните у нас.

Втората премиера от миналия уикенд - комедията "А дано, ама надали", е на четвърта позиция. Историята на журналиста Фларски, който пише речите на кандидат-президента Фийлд - детегледачката, в която е бил влюбен, е гледана от 2395 зрители и има 23 975 лева приходи за първите три дни у нас. 

На пето място е "Годзила: Кралят на чудовищата", който е 33-тият по ред за легендарното киночудовище. Случващото се в битката между Годзила, Мотра, Родан и триглавия Кинг Джидора е вече месец на екраните у нас и за това време е гледано от 36 953 зрители и има 401 875 лева приходи.

Шести по ред е екшънът "Х-мен: Тъмният феникс", създаден по комикса на Крис Клермонт от 1980 година. Приключенската история, в която се разказва за трансформацията на Джийн Грей в най-мощната сила във Вселената, е гледана от 21 509 зрители и има 247 311 лева приходи за трите седмици у нас.

На седма позиция е екшънът "Джон Уик 3", който донесе нова световна популярност на изпълнителя на главната роля - Киану Рийвс. Случващото се между обявяването на награда за главата на Джон до преговорите с Високата маса е гледано от 51 818 зрители и има 482 885 лева приходи за месец и половина на екраните у нас.

Осмо място е за третата премиера от миналия уикенд - "Толкин". Биографичният филм за автора на една от най-популярните в света приключенски поредици и за преживяванията му в Първата световна война е гледан от 962 зрители и има 9484 лева приходи за първите три дни у нас.

Девето място в топ 10 е за "Кучешки живот 2". Познатият от първия филм дух на кучето Бейли, който се пренася от тялото на едно куче в друго и този път има за задача да пази внучката на своя стопанин, е гледан от 7858 зрители и има 66 843 лева приходи за трите седмици у нас.

На десето място е "Рокетмен". Разказът за пътуването към славата на поп-изпълнителя Елтън Джон и случващото се с него през това време е гледан от 9393 зрители и има 92 904 лева приходи за месец на екраните у нас. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:50 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още