IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"На парчета" е начело на боксофиса в Северна Америка за трета поредна седмица

Психологическият трилър е събрал приходи от 14,6 милиона щатски долара

11:11 | 06.02.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Split Facebook Page</em></p>

Снимка: Split Facebook Page

Психологическият трилър "На парчета" на режисьора М. Найт Шаямалан остана начело на бокс-офис класацията на Северна Америка за трета поредна седмица с приходи от 14,6 милиона щатски долара, съобщиха световните информационни агенции.

Приходите от филма, в който Джеймс Макавой изпълнява ролята на мъж с 24 различни идентичности, досега са 98,7 милиона долара в Северна Америка, като бюджетът му е бил 9 милиона долара.

На второ място е дебютният "Предизвестена смърт 3" с приходи от 13 милиона долара.

Трети е "Кучешки живот" с приходи от 10,8 милиона долара. Публиката се настрои доста срещу комедията на Ласе Халстрьом, след като в интернет изтече видео как насила вкарват немска овчарка в бурна вода. 

Няколко претендента за наградата "Оскар" продължиха да се радват на зрителски интерес.

Драмата "Скрити числа" е на четвърто място в бокс-офис класацията на Северна Америка с 10,1 милиона долара приходи, следвана от "La La Land" със 7,5 милиона долара.

Приходите от "Лъв: стъпки към дома" са 4 милиона долара през 11-ата му седмица на екран. 

Уикендът на Супербоул е бил спокоен в киносалоните в Северна Америка, защото вниманието на повечето хора е било насочено към финала за купата на първенството по американски футбол.

/БТА/

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:24 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още