IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Netflix се отказва от анимацията на Меган Маркъл

Решението за прекратяване на предаванията е взето, след като компанията отчете загуба на 200 хиляди абоната през първото тримесечие

17:33 | 02.05.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: EPA/ROBIN UTRECHT</em></p>

Снимка: EPA/ROBIN UTRECHT

Стрийминг платформата Netflix обяви, че е решила да прекрати работата по проекта за анимационна поредица на Меган Маркъл, съпругата на британския принц Хари, предаде Ройтерс.

Решението е взето, след като е било разгледано предложеното съдържание на сериала с работно заглавие Pearl.

Отпадането на няколко проекта, включително и този на Маркъл, е част от стратегически решения, свързани с производство на анимационни сериали, се казва в изявление на Netflix, без да се предоставят повече подробности.

Компанията Archewell Productions, основана от британския принц Хари и съпругата му Меган, обяви миналата година, че ще бъде изпълнителен продуцент на Pearl. Сериалът трябваше да разказва за приключенията на 12-годишно момиче с името Пърл, вдъхновено примера на влиятелни жени от историята.

От Archewell Productions засега не са коментирали решението на Нетфликс.

Стрийминг платформата също така ще преустанови още две детски анимационни поредици - Dino Daycare и Boons and Curses.

Решението за прекратяване на предаванията е взето, след като Netflix отчете загуба на 200 хиляди абоната през първото тримесечие на годината. Компанията изостава много от прогнозата си за привличане на нови 2,5 милиона зрители, отбелязва Ройтерс.

От стрийминг платформата обявиха, че ще продължат работата по другите си съвместни проекти с Archewell Productions, включително по обявения документален филм "Сърцето на Инвиктус", посветен на провежданите в Хага игри за ветерани от войните.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още