IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Паранормална активност 4" оглави бокс-офис класацията в САЩ

Досегашният лидер "Твърде лично 2" слезе на четвъртото място

13:55 | 22.10.12 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Кадър от лентата. <em>Снимка: Paramount Pictures </em></p>

Кадър от лентата. Снимка: Paramount Pictures

Нискобюджетният "Паранормална активност 4" оглави бокс-офис класацията в Северна Америка с излизането си по екраните с приходи от 30,2 млн. долара, съобщи Ройтерс.

Макар и приходите да са по-ниски от тези за предишните два филма от серията, с още 26,5 милиона долара от прожекциите по света те надхвърлиха многократно вложените в него 5 млн. долара. Филмът е за странни събития в един квартал, след като в него се преместват да живеят жена и малкият ѝ син.

Серията "Паранормална активност" донесе големи печалби на създателите си от излизането на първия филм през 2009 г. Първите три части от нея събраха 577 млн. долара от продажба на билети, като всеки от тях е нискобюджетен.

На второ място е "Арго" на Бен Афлек с 16,6 млн. долара. Филмът разказва за кризата в Иран през 1979 г., когато американски дипломати са взети за заложници.

Досегашният лидер в бокс-офис класацията "Твърде лично 2" с Лиъм Нийсън в главната роля слезе на четвърто място с 13,4 млн. долара приходи. Той беше изместен и от "Хотел Трансилвания", който събра 13,5 млн. долара. Дебютният "Детектив Алекс Крос" с Тайлър Пери в главната роля зае петото място с 11,8 млн. долара, а на шесто е "Греховен" с Итън Хоук с 9 млн. долара.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:34 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още