IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Philip Morris представи новия IQOS 3

При употребата на IQOS се образува аерозол, който съдържа средно с 90% по-ниски концентрации на вредни вещества в сравнение с цигарения дим

16:06 | 23.10.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;Philip Morris</p>

Снимка: Philip Morris

Philip Morris International Inc представи във вторник следващото поколение IQOS. Новите версии IQOS 3 и IQOS 3 MULTI са с подобрен дизайн и функционалност и са разработени на базата на обратната връзка и мненията, получени от потребителите досега. Целта на новите версии е да бъдат насърчени пушачите да се преориентират към бездимните алтернативи, което ще донесе ползи за тяхното собствено и за общественото здраве, а в крайна сметка и за цялото общество.

Новите версии бяха представени днес в Токио мястото, което се смята за родина на IQOS и откъдето IQOS тръгна по света. Почти 6 милиона пълнолетни пушачи вече се отказаха от пушенето на цигари и повече от половината от тях са в Япония. 

При употребата на IQOS се образува аерозол, който съдържа средно с 90% по-ниски концентрации на вредни вещества в сравнение с цигарения дим. Съвкупността от данните, получени от предклинични и клинични изследвания на PMI, показва, че пълното преминаване на IQOS представлява по-малък риск от вредно въздействие в сравнение с продължителното пушене. Данните също така показват, че ползването на IQOS няма негативно въздействие върху качеството на въздуха в затворени помещения. Средно 70 до 80 % от потребителите на IQOS са спрели напълно цигарите, което превръща IQOS в една от най-убедителните бездимни алтернативи в момента.

PMI е подала заявление за одобрение на IQOS за изделие с модифициран риск в АХЛ на САЩ, но все още не е приключила процедурата по разглеждането на предоставените данни и IQOS не се предлага за продажба в САЩ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:30 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още