IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-малките филми се възползват от затишието преди появата на "Последните джедаи"

"Тайната на Коко“ на Walt Disney остава на върха на боксофиса в САЩ и Канада за трета поредна седмица

14:32 | 11.12.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Lady Bird Facebook page</em></p>

Снимка: Lady Bird Facebook page

В навечерието на пускането на новия филм от поредицата „Междузвездни войни“ киноманите използваха възможността да гледат по-малки филми като „Lady Bird”, пише Bloomberg.

Лентата на A24 Films “The Disaster Artist”, базирана на реалната история за снимките на един от най-лошите филми на всички времена - "Стаята" от 2003 г., генерира 6,4 млн. долара приходи и се класира на четвърто място в боксофиса в Северна Америка. Във филма участва Джеймс Франко, като очакванията са, че той може да бъде номиниран за „Оскар“ за ролята си на Томи Вайсо, режисьорът на въпросния филм.

A24 Films създаде миналогодишния носител на „Оскар“ за най-добър филм „Лунна светлина“.

"Lady Bird” се нарежда на девета позиция, събирайки 3,5 млн. долара приходи.

Звездното завръщане на Франсис Макорманд на големия екран в лентата на 21st Century Fox “Три билборда извън града“ се класира на 11-о място със своите 2,9 млн. долара.

"Тайната на Коко“ на Walt Disney остава на върха на боксофиса в САЩ и Канада за трета поредна седмица, благодарение на приходите в размер на 18,3 млн. долара, след като нито един голям филм не дебютира и не привлече аудиторията. Анимацията на Pixar вече е събрала 389,5 млн. долара от продажба на билети в цял свят.

"Междузвездни войни: Последните джедаи“ ще се появи на голям екран в края на тази седмица, а премиерата ще обхване целия свят освен Китай. В азиатската страна лентата ще се появи през януари. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още