IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

PULSE FITNESS ARENA CLUB официално отвoри врати за клиенти

Бижуто на Pulse Fitness & Spa се отличава със своята невероятно комуникативна локация, удобна за всички столичани

12:57 | 18.09.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: PULSE FITNESS</em></p>

Снимка: PULSE FITNESS

Най-очакваната фитнес зала Pulse Fitness Arena Club отвори официално своите врати на 14.09.2020 г. и Ви кани да усетите удоволствието от спортните занимания, както никога досега!

Бижуто на Pulse Fitness & Spa се отличава със своята невероятно комуникативна локация, удобна за всички столичани, като до нея лесно се стига както с личен, така и с обществен транспорт по две от основните пътни артерии на  столицата – бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Доктор Г. М. Димитров“. Адресът на обекта е: 4-ти км, бул.Цариградско шосе, а на разположение на посетителите има и осигурен паркинг с над 200 паркоместа.

C:UsersUserDesktopстатия Арена1.jpg

C:UsersUserDesktopстатия Арена1.jpg

Осмият обект от веригата съвпада и с осмата им годишнина.

Както винаги, стилът, просторните светли зали и съблекални, луксозният интериор са запазена марка за Pulse и всички клубни и нови членове могат да се насладят и да усетят комфорта по време на своите тренировки. Pulse Fitness Arena Club ще Ви очарова със своята бутикова клубна визия. Всеки един детайл от интериора говори за безкомпромисния им перфекционизъм, а общата площ на спортния център е над 3 000 квадратни метра.

C:UsersUserDesktopстатия Аренаsilova-5.jpg

C:UsersUserDesktopстатия Аренаsilova-5.jpg

 

Разположението на различните зони в обекта осигуряват комфорт на всеки един клиент. Множеството от най-модерни фитнес и кардио уреди ще спомогне за Вашата по-добра тренировка. Разбира се, на разположение в обекта са и зони за провеждане на десетките групови занимания, характерни за веригата, които ще разнообразят спортния Ви тренировъчен режим. Най-добрите треньори ще се погрижат за Вас, Вашата визия и здраве и несъмнено ще се радвате на перфектните си резултати след посещение в най-добрите спортни центрове в България.

C:UsersUserDesktopстатия Аренаsublekalnia-1.jpg

C:UsersUserDesktopстатия Аренаsublekalnia-1.jpg

 

Pulse Fitness & Spa, на база на своята политика и принципа на клубно членство, осигуряват поредния невероятен и надграден обект, от който да се възползват всички техни клиенти. Дали ще тренирате в района на работното си място или близо до дома – Pulse са винаги наблизо! Не пропускайте да се запознаете отблизо с най-новото им бижу на изключително комуникативната му локация – Pulse Fitness Arena Club.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още