IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пускат на търг бутилка Macallan от 1962 г.

Напитката влезе в последната лента за Джеймс Бонд

17:16 | 01.04.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;Sotheby&#39;s</em></p>

Илюстрация: Sotheby's

Името "Джеймс Бонд" носи рекордни приходи не само в бокс офисите. Всичко - от часовниците до автомобилите и луксозните предмети във филмите за агент 007 -продължава да предизвиква силния интерес на неговите почитатели, издигащи го в култ, пише онлайн изданието Born Rich.

Последният филм от поредицата - "007 координати: Скайфол" - е един от най-ярките по отношение на луксозните предмети, които използва актьорът Даниел Крейг в ролята на супер агента. Сред тези предмети са супер яхтата Regina, която неотдавна бе продадена  на търг за 14,2 млн. долара.

Сега британският производител на едни от най-скъпите уискита в света Macallan предлага на търг бутилка от 1962 г., която се появява в лентата. Аукционът е организиран съвместно със Sotheby's в рамките на честванията на 50-годишния юбилей на Джеймс Бонд и ще се проведе в Лондон на 17 април.

Специалното издание на бутилката ще е с автографи на целия актьорски състав на "007 координати: Скайфол", включително Даниел Крейг, Беренис Марлоу и Хавиер Бардем. Очаква се наддаването да започне от 7560 долара.

Всички приходи от продажбата ще отидат в британския Държавен комуникационен фонд, който се грижи за бившите служители на Британската разузнавателна агенция, нуждаещи се от финансова подкрепа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още