IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво ще ни впечатли секцията със залози на живо в Betano?

Като компания със сериозни заявки за българския пазар и с доста позитивни отзиви от играчи в цяла Европа, Betano определено изгради очаквания в родните играчи

17:48 | 05.08.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Изображение:&nbsp;Betano&nbsp;</em></p>

Изображение: Betano 

Залозите на живо са едно от най-атрактивните онлайн забавления, които букмейкърите могат да предложат на своите потребители в наши дни.

Ето защо днес ще обърнем внимание именно на този вид залози в Betano.

Като компания със сериозни заявки за българския пазар и с доста позитивни отзиви от играчи в цяла Европа, Betano определено изгради очаквания в родните играчи. Австрийския букмейкър нееднократно се е доказвал като новатор в своята сфера с всяка услуга, която предлага. Нека видим какво е положението при залозите на живо! 

Защо залозите на живо са толкова важни?

Защото всички ги обичат! Залозите в реално време се предлагат почти в пълната гама от спортни дисциплини, които могат да бъдат открити и за залози преди започване на срещата. Те са динамични, съпроводени с големи изненади и може би това е основната причина да предизвикват вниманието на играчите. Най-често залозите на живо са с доста по-интригуващи ставки, отколкото тези, които се правят предварително. Другото нещо, което е важно, е възможността играта да бъде следена - така потребителите разчитат не само на статистика и информация, а и на моментното представяне на играчите и случващото се на терена. С оглед факта, че играчите отделят толкова много време именно на прогнозиране на живо, букитата са длъжни да им осигурят вълнуващо преживяване и множество опции за печалба.

Betano - мястото, където играта в реално време е наистина приятна

Ще започнем с това, че сайтът е толкова добре подреден, че самите вие ще усетите колко по-лесно, бързо и приятно се случват залозите. А тези от вас, които са пробвали да прогнозират в реално време, добре знаят, че бързите реакции са от огромно значение при тях. В секцията “Залози на живо” ще откриете всички събития, които са активни към момента и на които може да залагате. В случай че искате нещо конкретно, може да го направите от лентата на сайта и да сведете своите възможности само до срещите в този спорт.

За улеснение на новобранците, а и не само, Betano селектира най-атрактивните събития и пазари, измежду които лесно може да откриете нещо печелившо. Платформата на Betano e създадена така, че всяка промяна, която настъпва по време на срещите, да се отразява мигновено на сайта и да се сигнализира на играчите - примерно промяна в коефициентите, отбелязване на гол/точка и т.н. Това е направено с цел да контролирате всеки от направените от вас залози съобразно развитието на играта.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още