IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сайтът на Nike вече е разпродал стоките на Коби Брайънт

От компанията твърдят, че не са изтеглили артикулите на Коби Брайънт от уебсайта си

18:40 | 29.01.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник:&nbsp;JIN LEE/Bloomberg</em></p>

Източник: JIN LEE/Bloomberg

Стоките на Nike с името на Коби Брайънт вече са изчерпани от сайта на компанията след внезапната смърт на баскетболната суперзвезда, заяви гигантът за спортно облекло, опровергавайки съобщенията в медиите, че продуктите са били изтеглени.

При търсенето на такива артикули на уебсайта на Nike се появява мемориално съобщение, с което компанията изразява почит към паметта на балкетболиста. Приложението на марката не предоставя резултати при търсенето на „Kobe“, съобщава Wall Street Journal.

Говорител на Nike заяви във вторник, че стоките са разпродадени и уточни, че компанията не е премахнала продуктите на Коби Брайънт и не иска от търговците на дребно да ги изпращат обратно. Няколко медии по-рано съобщиха, че Nike изтегля артикулите, за да възпрепятства купувачи, които искат да ги препродадат на по-високи цени.

Брайънт, който загина в неделя при катастрофа с хеликоптер, беше една от най-големите баскетболни звезди на Nike, след като подписа договор през 2003 г. Дори след пенсионирането му от НБА през 2016 г. , Nike продължи да пуска маратонки с подписа на Коби.

В съобщението си oт компанията заявяват: „Той беше обичан член на семейство на Nike. Ще ни липсва много. "

Маратонките с подписа на Брайънт все още са широко достъпни в много други сайтове за търговия на дребно, включително сайтове за препродажба на маратонки като StockX. Неговите фланелки от „Лос Анджелис Лейкърс“ все още се предлагат в много редица обекти, включително и в онлайн магазина на НБА.

 



 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още