IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само Лудогорец от българските евроучастни плаща трансфери за нови играчи

До момента най-скъпият нов футболист в евроучастниците ни е Дан Битон, за когото тимът от Разград плати 1,1 милиона евро

12:22 | 28.06.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

До този момент от всички български евроучастници единствено Лудогорец е плащал трансферни суми за нови футболисти. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria.

Той се позовава на информация от авторитетния сайт Transfermarkt. Единствената забележка е свързана с Нуно Томаш, за когото не е ясно колко е платил ЦСКА на Белененсеш. През пролетта той игра на "Българска армия" под наем, след което "червените" откупиха правата му. "Но не се спомена никаква приблизителна сума. В Transfermarkt тя е отбелязана с въпросителен знак", поясни Коларов.

Иначе до момента най-скъпият нов футболист в евроучастниците ни е Дан Битон. За него Лудогорец плати на израелския Ашдод 1,1 милиона евро. "Очакванията към него са големи. Той е взет за наследник на остаряващия Марселиньо. Стойчо Стоев вече пробва двамата да играят заедно, което промени схемата. Ще видим на кой вариант ще се спре специалистът срещу Ференцварош в Шампионска лига", каза Коларов.

Той добави, че до момента ЦСКА е най-активен при взимането на нови футболисти.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още