IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сделка за озвучаване с Disney очертава възможния кариерен път на Меган Маркъл

Съпругата на британския принц Хари се е съгласила да направи озвучаване на неопределен бъдещ проект в замяна на дарение за Elephants Without Borders

14:18 | 13.01.20 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Getty</em></p>

Източник: Getty

Меган Маркъл е подписала споразумение с Disney в полза на благотворителна организация за дивата природа, съобщава The Times.

Британският принц Хари и неговата съпруга, чиито титли до този момент бяха херцог и херцогиня на Съсекс, изненадаха кралица Елизабет Втора и останалата част от кралското семейство миналата седмица, като обявиха, че ще се освободят от кралските си задължения. Освен всичко друго двамата искат да станат финансово независими и планират да прекарват повече време в Северна Америка.

Меган Маркъл се е съгласила да озвучи неопределен бъдещ проект на Disney в замяна на дарение за благотворителната организация Elephants Without Borders, която се занимава със защита на животните от бракониерство. Споразумението е намек за евентуалните възможности в бъдещия живот на Хари и Меган, а именно да използват своя статут на знаменитости, за да извличат ползи за избрани каузи.

Макар това да не отговаря на въпроса на мнозина, а именно какво ще правят двамата, за да плащат сметките си, все пак това намеква къде могат да се насочат перспективите им, съобщава Vanity Fair.

Това обаче засяга и чувствителни аспекти и е предпоставка за обвинения, че двамата обезценяват кралската марка и биха направили компромис със себе си за пари.

Според доклад по време на напрегнатите разговори преди Коледа висши членове на кралското семейство са обвинили двойката, че вече е подписала сделка с „компании, включително Disney“.

Според Vanity Fair списание People разполага в архивите си с видео от премиерата на 'Цар Лъв" в Лондон, на което е заснет разговор между Хари и главния изпълнителен директор на Disney Боб Айгър. 

„Знаеш, че тя озвучава“, казва Хари за Меган, за която тогава е бил женен от малко повече от година. Отговорът на шефа на Disney e: „О, наистина ли?“,  което вдъхновява Хари да продължи. „Тя наистина се интересува“, заявява той според People. „Ще се радвам да опитаме“, е окуражителният отговор на Айгър.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:25 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 1
khao
преди 4 години
то си е за рев :) факта че тая лична драма, засенчва брекзита .... е по скоро признак за едно агонизиращо и дебилизирано общество!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 2
Local_Person
преди 4 години
Пълен смях, бабата ги изгони и вече се молят...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още