IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Списание Forbes обяви Кендъл Дженър за най-високоплатения модел на 2018 г.

Тя е заработила 22,5 милиона долара през 12-те месеца до юни

15:39 | 14.12.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Кендъл Дженър е най-високоплатеният модел на 2018 г., според годишната класация на сп. Forbes , съобщава БТА.

Двадесет и три годишната дъщеря на Крис Дженър и Кейтлин Дженър, известна по-рано като Брус Дженър, бе коронясана като най-високоплатения модел през 2018 г., след като заработила 22,5 милиона долара през 12-те месеца до юни тази година. Списанието уточнява, че значимите доходи на Кендъл Дженър са благодарение на договорите й с големи модни марки като Estée Lauder, Adidas и Calvin Klein.

На второ място е супермоделът Карли Клос, която е спечелила 13 милиона долара благодарение на партньорството си със Swarovski и Adidas.

Третото място поделят Криси Тейгън и Роузи Хънтингтън-Уайтли, които са спечелили по 11,5 милиона долара. Доходите на Тейгън са свързани с ангажирането й със създаване на линия готварски съдове и с пускането на втората й готварска книга, а тези на Хънтингтън-Уайтли - с пускането на нейно собствена линия бельо, гримове и парфюми в партньорство с Marks&Spencer.

Петото място поделят Кара Делевин и Жизел Бюндхен, които са спечелили по 10 милиона долара. Доходите на Делевин са свързани с договорите й с Douglas Cosmetics, Rimmel, Tag Heuer и Dior Beauty, а тези на Бюндхен - с участието й в реклами за Stuart Weitzman и бразилски брандове, като Vivara, както и с публикуването на книгата й „Уроци“.

На седмо място е Джиджи Хадид - 9,5 милиона долара, следвана от Бела Хадид и Джоан Смолс с 8,5 милиона долара, а на десето място е Даутцен Крус - 8 милиона долара. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:59 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още