IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Твоят летен дом къмпинг „Градина“ отваря врати на 28 май

Постоянна дезинфекция, с чадъри и шезлонги на безопасно разстояние – част от мерките, с които къмпинг „Градина“ посреща лято 2020

14:14 | 27.05.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимки: къмпинг &bdquo;Градина&ldquo;</em></p>

Снимки: къмпинг „Градина“

Къмпинг „Градина“, който мнозина припознават като своя летен дом, е готов да посрещне първите си гости. Къмпингът вече приема резервации и от 28 май отваря официално вратите си за всички, които искат да се насладят на сигурна, спокойна и морска почивка, далеч от големите тълпи хора и градската суматоха. Заради пандемията от COVID-19 ни предстои едно по-различно лято, затова и от екипа на къмпинг „Градина“ са подготвили всички необходими условия за комфортно, приятно и сигурно морско изживяване.

Предприети са още по-засилени хигиенните мерки на територията на целия къмпинг, включително и в общите санитарни помощения и бунгалата, като преди и след всеки гост се извършва щателна дезинфекция. Самите къщички са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на верандата си и да си приготви барбекю. В допълнение всяка къщичка разполага не само със собствено барбекю, но и с напълно оборудвана кухня, където всеки гост може да експериментира с кулинарните си умения.

При специални мерки работят и общите части в къмпинг „Градина“. Заведенията за хранене са пригодени да работят по препоръките на здравните власти, разпологайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция. Домакините в къмпинга – от работещите на рецепция до хигиенистите, са оборудвани със специални предпазни средства, маски и ръкавици, с които да посрещат и изпращат гостите.

Едно от големите предимства на луксозния къмпинг „Градина“ е широката и красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите. Чадърите и шезлонгите тази година ще бъдат поставени също на по-голямо разстояние – в унисон със здравните препоръки, и за удобство на плажуващите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още