IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Важно ли е да следим различни прогнози за мачове?

Класирането и имената на участващите отбори в даден мач не винаги казват достатъчно за евентуалния развой на събитията

17:41 | 21.10.21 г.
Автор - снимка
Създател
Важно ли е да следим различни прогнози за мачове?

В последните години букмейкърите отчитат тенденциозно покачване на футболните залагания, което се дължи на търсенето на бързи печалби. Има случаи, в които късметът покрива залагащите, но за да се постигнат положителни резултати в дългосрочен план, трябва да се анализира всяка среща. Ако не разполагате с достатъчно време, доверете се на експерти, които изготвят прогнози за мачовете от топ първенствата.

Какво е важно да знаем за даден мач, преди да заложим

Класирането и имената на участващите отбори в даден мач не винаги казват достатъчно за евентуалния развой на събитията. Разбира се, над 90% от потребителите залагат на фаворити, комбинирайки селекции в прави колонки, но всяка седмица има изненади. Дори да предпочитате подобен начин на игра, трябва умело да анализирате представянето на тимовете и да отсявате тези, които заслужават доверие.

Професионалните анализатори базират прогнозите си на най-различни фактори. Най-напред се запознават с моментната форма на тимовете и как се представят на собствен и на чужд терен. Проследяват броя на отбелязаните и допуснатите попадения, какви са очакваните голове и в какви граници са индивидуалните грешки в дефанзивен план.

След това се проучват вероятните състави, липсват ли основни играчи и ще разчитат ли отборите на титулярните си вратари. В случай че някой от ключовите футболисти не попада в групата, шансовете на състава за триумф намаляват значително.

Други косвени обстоятелства, които влияят върху развоя на събитията, са климатични фактори, публика, състояние на терен, нов наставник и други. Например, ако мачът се провежда при интензивен дъжд на лоша тревна настилка, головете най-вероятно ще са в ниски граници.

Кое да изберем – платени или безплатни прогнози

В онлайн пространството ще попаднете на редица типстъри, изискващи заплащане на абонаменти за прогнози. Голяма част от тях са недобронамерени към хората и не предоставят сведения, които са от полза при залозите. Съветът на експертите от Нострабет е да не заплащате абонаменти на лица, които не предоставят достоверна статистика за успеваемост и натрупан профит.

По-удачно е да се насочите към безплатни прогнози, които са достъпни за всички и съдържат най-важното за предстоящите мачове. Нострабет събира екип от специалисти, които стоят зад имената и репутацията си и предлагат предвиждания с висока вероятност за печеливш развой.

В платформата ще попаднете на прогнози за срещите от най-следените първенства в Европа. Ще получите информация за мачовете от родния елит и ще се запознаете със случващото се в евротурнирите. Залозите са насочени към крайния изход, количеството на головете, печелившата разлика и резултата на полувремето. Предложените пазари пристигат с прилични коефициенти (над 1.50), което ги превръща в подходящи за залог на сингъл.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:23 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още