IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Автомобилен салон на ГАЗ бе открит в София

Шоурумът е отворен от „Авто Юнион“, част от „Еврохолд България“

20:30 | 26.11.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Авто Юнион АД</em></p>

Снимка: Авто Юнион АД

Автомобилният салон на ГАЗ в София беше открит вчера от „Авто Юнион“ АД, част от „Еврохолд България“ АД, и дъщерното му дружество „Ауто Италия“ ЕАД.

В шоурума и сервизен център ще бъдат представени лекотоварните автомобили GAZelle NN, собственост на ГАЗ, съобщиха организаторите на събитието. 

„Ауто Италия“ е дилър на марката за София, като предлага различни версии на машината - товарни, пътнически, шаси кабини.

“Целта ни е да докажем големия потенциал на руските товарни машини на ГАЗ. Стартирахме продажбите още през септември и вече сме реализирали 140 автомобила, като до края на годината очакваме техният брой да достигне 200.

Дългосрочно целим 50% пазарен дял в сегмента”, заяви при откриването Милен Христов, член на съвета на директорите на „Авто Юнион“.

Машините GAZelle NN са оборудвани с германски дизелов двигател, разработен от Volkswagen и са сертифицирани за ЕС, като покриват изискванията за вредни емисии на стандарта Евро-6. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:42 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още