IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

АвтоВАЗ показа салона на Lada XCODE

Концептуалният модел ще дебютира на автосалона в Москва

13:50 | 19.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: АвтоВАЗ</p>

Снимка: АвтоВАЗ

Най-големият руски производител - АвтоВАЗ, публикува снимка на интериора на нов концептуален модел на Lada, който ще дебютира пред публика по време на международното изложение в Москва. Изложбата ще бъде открита през последната седмица на август.

Снимката на салона бе публикувана в една от руските социални мрежи. Там по-рано се появи и компютърно изображение на самия автомобил, който по информация на местните медии ще носи името XCODE. Очаква се машината да се превърне в предшественик на серийния вариант на хечбека Lada XRay. За това намеква присъствието на буквата X в названието на концептуалния модел.

Твърди се също, че новият автомобил ще получи система за задвижване на четирите колела, увеличен пътен просвет, както и защита на каросерията. Задвижването на серийния вариант на машината ще бъде поверено на нов бензинов двигател на АвтоВАЗ, чиито характеристики засега не се съобщават.

На автосалона в Москва освен XCODE ще бъдат показани още 5 концептуални модела, дело на АвтоВАЗ.

Всички снимки - в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:07 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още