IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Dacia Duster става товарна

Цената на промяната е малко над 1700 евро без ДДС

20:23 | 18.05.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Версията Fiskal на моделите на Dacia не присъства на голяма част от пазарите, където се продава румънската марка, всъщност само в Австрия и е изцяло насочена към бизнеса.

Сега гамата на лекотоварните модели Fiskal се попълни и от второто поколение на Duster, което най-общо е загубило задните си седалки, както и прозорците от В колонката назад, за да се отвори повече товарно пространство. 

Товарният отсек е с равен под, покрит с гумена постелка и има дължина 1,64 метра, като са предвидени четири точки за закрепване на товара. Пътническият отсек е отделен от товарния със стоманена стена с мрежа в горния край, а липсата на задни прозорци не позволява да се види какво има в товарния отсек. 

Товарният обем на версията Fiskal е сходен на този на обикновения Duster със сгънати задни седалки. Моделът с предно предаване има товарен обем 1636 литра, а този с 4х4 задвижване – 1604 литра. Версии Fiskal имат и другите модели на Dacia – Sandero и Logan MCV.

Цената на превръщането на обикновен Duster в Duster Fiskal е 1730 евро без ДДС и транспортни разходи, като услугата се предлага от Dacia Австрия.

Още новини от сектора на автомобилите четете в Automedia.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:59 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още