IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джипът на Lamborghini излиза през 2017

Серийният Urus ще бъде хибрид с 680 к.с.

15:37 | 14.05.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Lamborghini Urus. <em>Снимка: Lamborghini</em></p>

Lamborghini Urus. Снимка: Lamborghini

Серийната версия на Lamborghini Urus ще излезе на пазара през 2017, съобщи главният изпълнителен директор на Audi Рупърт Щадлер. Вторият джип в историята на италианската компания се появи за пръв път на миналогодишното изложение в Пекин, където посетителите видяха атрактивен прототип с 600 к.с., скоростна кутия с двоен съединител, както и перманентно 4х4 задвижване.

Концептуалният модел разполага с регулируемо окачване, гигантски 24-инчови джанти, изпускателна система с четири крайни тръби, вграден в задната броня дифузьор и спойлер, разположен в горната част на задния капак.

Според информация от февруари, серийният Urus ще използва V8 двигател на Audi и два електромотора с комбинирана мощност 680 к.с. Без да се впуска в подробности, председателят на Борда на директорите на Lamborghini – Щефан Винкелман – заяви, че моделът може да се предлага и с втори тип задвижване.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:42 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още