IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ford лансира нова линия луксозни автомобили

Марката се казва Vignale и под нея ще се предлагат премиум версии на познати модели на компанията

17:51 | 04.09.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ford</em></p>

Снимка: Ford

Ford пуска специален бранд Vignale, под който ще пуска най-луксозните версии на своите модели, похвалиха се от компанията. Те ще се отличават от останалите автомобили на марката с високото си ниво на оборудване и качеството на използваните материали.

Първият модел, произведен от Ford като Vignale, ще бъде новото поколение на Mondeo, чийто дебют е предвиден за предстоящото изложение във Франкфурт, а серийният вариант ще се появи едва през 2015 г. 

Концептуалният автомобил ще получи хромирани решетка, дръжки на вратите и външни огледала, както и модернизирана предна броня със светодиодни фарове за мъгла. Машината ще разполага и с 20-цолови джанти от алуминий, а надписът Mondeо в задната част ще бъде заменен от Vignale.

Седалките в салона ще бъдат тапицирани със скъпа кожа, която ще бъде използвана също за приборния панел, централната конзола и волана. Машината ще получи мултимедийна система SYNC с достъп до интернет чрез Wi-Fi.

Според представители на производителя, машините от серията Vignale са предназначени за тези 10-15% от потенциалните купувачи, които искат по-високо ниво на оборудване от сегашно Titanium X. Освен Mondeo под новия суббранд след време ще се произвеждат още миниванът S-Max и новият всъдеход Edgе.

Автомобилите Vignale ще се предлагат от дилърите отделно от останалите модели на Ford. Техните собственици ще получат пожизнено право на безплатно измиване на колата и почистване на салона. Същите "екстри" ще ползват и купувачите на модели от линията ST, като първият автомобил за който ще бъдат достъпни е обновеният Ford Focus ST.

Всички снимки на Mondeo Vignale разгледайте в публикацията на Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:08 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още