IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колите от 90-те, които още се търсят

Защо някои модели продължават да се радват на популярност, макар че са на повече от 25 години?

12:48 | 08.03.20 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Автомобилите от края на миналия век, търкалящи се по пътищата на нашата страна, а и не само по нея, отдавна са норма. Може и да са на по 25-30 години, но на някои от тях това не им личи по външния вид, пише Automedia. Причината най-вече е в това, че доста собственици се грижат добре за тези свои любимци. А някои от моделите от 90-те години все още се търсят на пазара втора ръка заради своята надеждност и качества. 

Peugeot 406 (1995-2004)
Стана известен от филма "Такси" и образът на "лудия" седан все още преследва модела. Дизайнът е разработен от Pininfarina и според отзивите на собствениците, италианците са се справили "на шест". Експертите съветват купуването на дизелов двигател с механични скорости, който се счита за най-надеждният вариант. Колата радва с комфорта в салона и с окачването. Проблеми с резервните части няма. Важното е преди покупката колата да бъде проверена добре - ако собственикът й се е грижил за нея, ще ви радва още дълго време.

Mercedes E-Class W210 (1995-2002)
Този модел се ползва с голямо търсенето поради старата политика на компанията - да предоставя максимално качество. Класиката е вечна, дори и днес изглежда страхотно. Хората, които ценят дизайна, комфорта и статуса, са готови да закупят този автомобил, въпреки годината на производство. Важно е колата първоначално да е работила според очакванията, след това пробегът не е страшен.

Audi 80 b4 (1991-1995)
"Яйцето", който вече се е превърнало в стандарт за качество и надеждност, често се среща по нашите пътища. Явно автомобилът е направен доста качествено. Гамата на двигателите започва с 1.6 литра, завършва с 2.8. Броят на цилиндрите е 4, 5 и 6, бензин и дизел. Към надеждността и комфорта трябва да бъде добавено поцинковането на каросерията, което е важно за нашите географски ширити.

Вижте другите модели на сайта на Automedia

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:13 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
doba
преди 4 години
Добавям и Пасат 2-ката.Карал съм такава и съм много доволен, гледам още ги търкалят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още