IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Netflix ще надниква зад кулисите на Formula 1 и през 2020 г.

Първият сезон от документалната поредица F1: Drive to Survive привлече вниманието на автомобилните фенове по цял свят

17:51 | 24.07.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Кошмарното второ тримесечие на Netflix по отношение на набирането на нови абонати през 2019 г. може и да е една от най-лошите новини за компанията в последно време, но ето че обещанията за по-светло бъдеще започват да се сбъдват.

Хитовата документална поредица F1: Drive to Survive официално ще получи своето продължение през 2020 г., след като първият сезон привлече вниманието на автомобилните фенове по цял свят, съобщава Bloomberg TV Bulgaria.

Снимачният екип на Netflix вече се е заел със заснемането на новата поредица, като зрителите ще могат да надникнат зад кулисите на най-бързото състезание на света и по-конкретно в кухнята на Световния шампионат 2019.

Всички 10 отбора ще открехнат вратите си, за да може привържениците от първо лице да проследят надпреварата за титлата във F1.

Пилотите, ръководителите на отборите и собствениците на болидите ще разкажат повече за своята работа на и извън пистата, за да може за поредна година да станем свидетели на този спектакъл с високооктанов аромат.

Drive to Survive има потенциал да се превърне в едно от водещите автомобилни предавания в мрежата, така че ще проследим с интерес как ще се отрази то върху цялостния облик на Netflix в безкрайната битка за зрители в интернет.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:30 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още