IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото поколение на Renault Kangoo идва догодина

Баничарката ще предлага избор от 1,3-литров бензинов и 1,5-литров дизелов турбодвигатели

16:00 | 17.05.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Западните автомобилни медии публикуваха информация за новото поколение на вана Renault Kangoo. Очаква се моделът да дебютира в началото на 2019 г.

Както се знае, неотдавна бяха показани новите баничарки Citroen Berlingo, Peugeot Rifter и Opel Ocmpo. За да се конкурират с тях, инженерите на Renault решиха да пуснат новата генерация на популярния си ван. Става ясно, че сегашното поколение на Renault Kangoo ще се произвеждат до юли тази година, за да останат достанъчно бройк в складовете за продажба до края на годината.
 
Много е вероятно пътническата модификация на модела да бъде показана на автомобилния салон в Париж през есента. За прототип на новото поколение на Renault Kangoo се счита концептът Frendzy, който дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт през 2011 г.
 
Моделът ще бъде изграден върху платформата CMF/C-D, ще бъдът махнати вратите, отварящи се срещу посоката на движение. Под капака баничарката ще получи 1,3-литров бензинов турбодвигател с мощност от 115 до 140 коня. Предвижда се и 1,5-литров дизелов турбодвигател с мощност от 85 до 115 к.с. Всички модификации ще се предлагат с механична и роботизирана трансмисия. Не се изключва и появата на версия с "мек" хибрид.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още