IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оф-роуд представление в центъра на София

Шоуто Land Rover Experience обикаля най-големите градове на България

15:35 | 10.10.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Automedia.bg</em></p>

Снимка: Automedia.bg

От 03 до 11 октомври през България преминава оф-роуд представление, носещо името Land Rover Experience. Жителите на Варна, Бургас и Пловдив имаха възможност да го наблюдават, а от вчера (четвъртък) то се настани в центъра на София, където ще остане до събота.

За какво става дума – на специална конструкция, издигната на метри над земята, четири високопроходими автомобили от марката Land Rover показват своите възможности. А всеки, който притежава редовна шофьорска книжка и обича силните усещания, може на място – паркинга зад НДК, да се убеди в качествата им.

Четирите автомобила разкриват голяма част от гамата на Land Rover. Сред тях е новият Range Rover, който е може би най-луксозният и най-мощен високотехнологичен модел с 4х4 на пазара. Императора, както бе наречен всъдеходът преди време, сега е наличен и със специален дизайнерски пакет Autobiography black, гарантиращ най-високо ниво на ексклузивност и индивидуалност.

Неговата спортна версия - Range Rover Sport, от своя страна е най-бързият, най-пъргавият и най-динамичният, произвеждан някога от Land Rover. Благодарение на своята напълно нова и първа в своя клас алуминиева конструкция на купето, британският модел е и доста лек.

Оф-роуд способности показва и най-малкият модел в гамата на компанията. Evoque е най-компактният и най-лек представител на Land Rover, като е предназначен предимно за градски условия. Land Rover Experience обаче доказва, че той с лекота се справя и със сериозни препятствия. Моделът Evoque вече се предлага и във версия Autobiography, и с иновативна head-up display технология.

7-местният Land Rover Discovery 4 също обединява лесното движение по трудни терени с характеристиките на луксозен автомобил, предназначен за магистрали и междуградски пътища. Със своя двустепенен покрив, изчистен дизайн и функционален стил моделът оставя впечатление за изключително способен автомобил.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:54 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още